Iris Webbink

Digital Marketeer

Hi, ik ben Iris Webbink en ik ben sinds februari 2022 werkzaam bij Traffic Today.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding ‘Bedrijfscommunicatie’ aan de Hogeschool Utrecht. Vervolgens heb ik als marketeer voor verschillende bedrijven gewerkt. Eerst ben ik gestart als allround marketeer, maar merkte al snel dat mijn interesse bij online marketing lag en toen heb ik mij verder ontwikkeld tot online marketeer.

Traffic Today was voor mij geen onbekende toen ik hier startte. Tijdens een vorige baan heb ik met Traffic Today samengewerkt, waar ik destijds veel van leerde. De samenwerking was toen al prettig: geen ellenlange overleggen, maar concreet kijken naar welk doel we wilden behalen en hoe we dat gingen doen.

Eén van de onderdelen dat mij aansprak in Traffic Today was het oog voor ontwikkeling. Niet alleen voor vakinhoudelijk ontwikkeling, maar ook persoonlijke ontwikkeling is erg belangrijk en zelf hecht ik daar ook veel waarde aan.

Binnen Traffic Today ga ik aan de slag als projectmanager met de focus op SEO.  In deze functie komt mijn gestructureerde manier van werken, mijn enthousiasme en leergierigheid goed van pas. Wat ik het liefste doe? Projecten in de gaten houden, veel moeten regelen en contact hebben met verschillende collega’s en disciplines. En dankzij de fijne sfeer, het vertrouwen dat je vanaf het begint krijgt en de afwisselende werkzaamheden voor diverse klanten zit ik hier wel op m’n plek!