Juliëtte Nagtegaal

Digital Marketeer

Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben als projectmanager in diverse branches kwam ik in contact met Traffic Today. Ondanks dat mijn studieachtergrond wel in de marketing ligt, was Online Marketing weer heel iets nieuws. Een nieuwe branche die ik -met veel plezier- in de rol van Digital Marketeer mag ontdekken.

In mijn rol als Digital Marketeer zal ik dagelijks in contact staan met de klant en de interne organisatie om alle projecten in goede banen te leiden. Dat is dan ook waar mijn ervaring en enthousiasme voor projectmanagement van pas komt. Ik krijg energie van alles tot in de puntjes regelen en gestructureerd te werk gaan.

Onderdeel zijn van Traffic Today betekent voor mij een combinatie van hard werken, veel leren en veel lachen. Het is een organisatie waar enorm veel kennis zit, klanten voorop staan maar waar flexibiliteit en aandacht voor elkaar ook erg hoog in het vaandel staan. Zo is geen vraag te gek, en is er altijd iemand bereid om te helpen zodat doelen gezamenlijk behaald worden. Met een goede dosis nieuwsgierigheid en proactiviteit is er heel veel mogelijk.

Buiten werktijd sta ik graag op de tennisbaan en ben ik gek op reizen. Er staan nog een heel aantal landen op mijn wishlist. Ook kan ik een avond met lekker eten en een goed wijntje erg waarderen. Daarnaast tovert het verschijnen van de kantoorhond altijd direct een lach op mijn gezicht!