Danny Ohms

Afstudeerstagiair Digital Marketing

Hoi! Mijn naam is Danny Ohms en ik zit in het tweede jaar van mijn HBO studie Commerciële Economie te Windesheim. Voordat ik deze studie heb gekozen heb ik eerst de opleiding bedrijfsadministrateur niveau 4 op het MBO gevolgd en afgerond. Ik ben daarna doorgegaan met studeren en koos toen voor de opleiding Finance and Control op Windesheim. Echter kwam ik er in het eerste jaar achter dat dit toch niet helemaal voor mij was. Ik heb daarom een tussenjaar genomen om te werken en de juiste studierichting te kiezen. Dit is dus Commerciële Economie geworden. Ik heb tot nu toe nog het gevoel dat dit de juiste keuze is.

Voor mijn studie was ik op zoek naar een leuke en uitdagende stage. Ik weet uit eerdere ervaringen van stages dat ik een stagebedrijf nodig ben waar er geen grote kloof qua leeftijd tussen mij en het personeel moet liggen. Traffic Today is daarom het perfecte bedrijf voor mij.

Daarnaast krijg ik ook de kans om veel verschillende aspecten te zien en uit te voeren. Zo ga ik mij onder andere bezig houden met linkbuilding en SEO. De komende 5 maanden ga ik naast mijn werkzaamheden binnen Traffic Today ook een onderzoek uitvoeren over een gewenste situatie van Traffic Today en de huidige situatie.

Naast deze stage heb ik ook nog een bijbaan bij het distributiecentrum van Albert Heijn in Zwolle. In mijn vrije tijd ben ik onder andere bezig met voetballen, fitness en met vrienden een drankje doen.

Ik heb enorm veel zin in de komende periode en kan het niet anders dan dat ik veel zal gaan leren en daarnaast heel veel plezier ga hebben.