Pascal Eskes

Senior Digital Marketeer | Teamlead

Nadat ik al wat jaren ervaring in Online Marketing (en als docent) had opgedaan, ben ik een maand na de oprichting gestart bij Traffic Today. De 5 man die was begonnen kende ik al van onze gezamenlijke vorige werkgever, waardoor we snel wisten wat we aan elkaar hadden. Eén bakje koffie was dan ook al voldoende om een contract te tekenen. Een mooie begintijd waarin we met z’n allen hetzelfde doel voor ogen hadden en die, ondanks de snelle groei, nog steeds niet uit het zicht zijn verloren. Ik denk nog altijd graag terug aan één van de vele pizza-avonden die we hadden. Sinds die start heb ik al menig functietitel mogen hebben, maar vandaag de dag ben ik Senior Online Marketeer, Teamlead Digital Marketing en MT- lid. Inderdaad, een hele hoop maar ik kan het helaas niet anders beschrijven.. Of heb je een goed idee?

Binnen mijn functie ben ik o.a. verantwoordelijk voor het goed functioneren van de verschillende teams, ben ik het aanspreekpunt voor alle teamleiders en ben ik daarnaast als Online Marketeer betrokken bij verschillende campagnes. Het leukst aan Traffic Today vind ik de informele sfeer en dat iedere collega de kans krijgt om te doen waarin hij/zij goed is en waarin hij/zij wilt groeien. Wanneer ik daar, op welke manier dan ook, iets kan bijdragen aan die ontwikkeling dan word ik daar gelukkig van. Collega’s zien groeien, waardoor we samen voor steeds meer klanten successen behalen. Dat maakt werken bij Traffic Today bijzonder leuk!

Als ik Traffic Today zou omschrijven dan zou ik dit samenvatten in; ambitieus, doelgericht en ook zeker gezellig! We werken namelijk samen aan een doel en proberen tussen het harde werken door het zo gezellig mogelijk voor onszelf te maken. Naast Traffic Today heb ik verschillende hobby’s waar ik mijn dagen en avonden graag mee vul. Zo doe ik graag aan verschillende soorten sport, drink ik graag een biertje met vrienden en familie en ben ik als vrijwilliger betrokken op verschillende vlakken. Een kleine tip daarvan: kom een keer op de eerste zondag van september naar ‘Festunique’ in de Achterhoek. Je zult verbaasd zijn wat je daar te zien krijgt 🙂