Koen van Veen

E-mail & Content Marketeer

Jaren geleden ben ik vanuit het Twentse Losser vertrokken naar Amsterdam om nooit meer terug te keren, maar na het afronden van mijn studie Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik uiteindelijk in 2018 toch weer neergestreken in Twente. Begin 2021 ben ik aan de slag gegaan als Content Marketeer / Email marketeer bij Traffic Today. In deze functie kan ik me nog meer toeleggen op het schrijven, waar toch altijd mijn hart heeft gelegen.

Het plezier bij Traffic Today wist ik, ondanks het thuiswerken, snel te vinden. Er zijn weinig organisaties waar de dynamiek en energie ook online doorgegeven kunnen worden, maar Traffic Today is er een van. Er is veel aandacht voor teambuilding en dat zie je ook terug in de onderlinge samenwerking. Het is bovendien een plek waar je je snel kunt ontwikkelen en de vrijheid krijgt om door te groeien.

Traffic Today is naar mijn mening het best te vatten in de volgende drie woorden: informeel, energiek en vooruitstrevend. Vanaf het moment dat je hier voet in kantoor zet word je daar in meegezogen, of je nu een nieuwe medewerker of een klant bent. Vanaf dag één heb ik me hier daarom thuis gevoeld en werk ik met plezier aan alle opdrachten en kansen die voorbijkomen.