Kerim Aksit

Digital Marketeer

Mijn avontuur bij Traffic Today begon direct nadat ik mijn masteropleiding Digital Marketing Communication aan de Universiteit Twente had behaald. Als starter in de wereld van de Digitale Marketing was ik op zoek naar een bedrijf waarmee ik samen zou kunnen groeien.

Nog in mijn afstudeerfase zag ik de openstaande vacature bij Traffic Today op LinkedIn langskomen. Bij het zien van de vacature kwam het bedrijf bij me over als een marketingbureau dat van aanpakken houdt.

Mijn functie binnen het bedrijf is Online Marketeer met focus op SEO. Op dit gebied heb ik de ambitie om mijn expertise naar een nieuw niveau te tillen. Traffic Today biedt hier voldoende ruimte voor. Mijn passie en kwaliteiten binnen Online Marketing liggen tevens bij zoekmachine optimalisatie.

Ik vind het een kick om slecht presterende websites tot succesverhalen om te bouwen. Dat kan soms hard werken zijn, maar het loont zich als ik zie hoe onze klanten nieuwe mijlpalen bereiken. Dat vind ik het leukste aan mijn baan; zien hoe onze klanten de beste versie van henzelf kunnen zijn.

Daarnaast is de bedrijfscultuur bij Traffic Today erg sterk en beschouwen collega’s elkaar als vrienden. Zo slepen we elkaar ook in mindere tijden erdoorheen. Als ik Traffic Today in 3 woorden zou moeten beschrijven kies ik saamhorig, ambitieus en meedenkend.

Kerim Aksit schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!