Koen Timmer

Digital Marketeer

Hey! Ik ben Koen. Digital Marketeer bij Traffic Today. Hoe ben ik hier beland? Nou, dat begon allemaal tijdens mijn studie Communication & Multimedia Design, met daarbij Digital Marketing als minor. Die opleiding bracht mij niet alleen kennis, maar ook een flinke dosis enthousiasme voor de online marketingwereld. Ik bedoel, wie kan er nou weerstaan aan de magie van SEO, SEA, social media, en al die andere gave dingen waar we dagelijks mee werken?

Wat me echt drijft, naast een sterke bak koffie in de ochtend, is samenwerking. Ik ben ervan overtuigd dat als je krachten bundelt en kennis deelt, je bergen kunt verzetten. Alleen kom je al een heel eind, maar samen kun je nóg grotere doelen bereiken! Dat is een van de redenen waarom ik fan ben geworden van Traffic Today. Hier draait alles om teamwork en innovatie

Het is de perfecte plek om mijn passie voor online marketing tot uiting te laten komen en samen te groeien met een geweldig team. Samenwerken, nieuwe ideeën uitwisselen, en onze klanten helpen om hun online aanwezigheid te boosten!

Als Digital Marketeer bij Traffic Today ga ik er vol voor om onze klanten online te laten groeien. Samen met mijn geweldige collega’s streven we ernaar om de nieuwste trends en technologieën in te zetten om onze klanten naar nieuwe hoogten te tillen. Mijn avontuur in de digitale wereld is nog maar net begonnen, maar met mijn enthousiasme, liefde voor samenwerking en drang om te groeien, ben ik ervan overtuigd dat ik bij Traffic Today helemaal op mijn plek ben. Laten we samen onze doelen bereiken!

Koen schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!