Bilal Durmaz

Social Advertising Marketeer

Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie (Sportmarketing) vond ik de marketing gerelateerde vakken en projecten erg leerzaam en haalde ik er energie uit. Dit, omdat ik het leuk vind om mijn creativiteit in de praktijk te brengen. Ondanks dat ik al een voorkeur had in het type werk wat ik wou doen, had ik nog niet het idee dat ik klaar was met studeren. Daarom heb ik ervoor gekozen om na deze studie een traineeship van Saxion te volgen. In dit traject staan onder andere de volgende aspecten centraal: persoonlijke groei, ontdekken wat je talenten zijn en werkervaring opdoen bij drie verschillende organisaties. Dat is zeker gelukt! Vanuit het traineeship ben ik blijven plakken bij een sportwinkelketen waar ik de rol van teamleider heb vervuld. Na een periode van 1.5 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging met meer structuur en meer balans tussen werk en privé.

Met een basiskennis in de online marketing was de keuze al snel gemaakt om aan de slag te gaan in de marketingwereld. Doordat online marketing continu verandert en ik mijzelf graag verder wil ontwikkelen en specialiseren in dit werkveld, heb ik ervoor gekozen om het traineeship Digital Marketing bij Traffic Today te volgen. Via deze weg hoop ik mijzelf in vier maanden tijd bij te scholen en de ins en outs van online marketing onder de knie te krijgen.

Als sportfanaat is sporten/bewegen onmisbaar in mijn dagelijks leven. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak te vinden in de sportschool en 2 keer per week op het voetbalveld. Daarnaast kan ik erg genieten van wandelingen in de natuur, luisteren naar diverse muziekgenres, het lezen van boeken over mindset, zelfontwikkeling en voeding en ga ik graag op reis.

Tot slot ben ik een echte mensenmens en hecht ik veel waarde aan momenten samen met vrienden en familie!

Ik ben in ieder geval goed ontvangen door mijn nieuwe collega´s en kijk er naar uit om veel te leren bij Traffic Today!