Branco Holtslag

Digital Marketeer

Ooit ben ik begonnen als webdesigner waarbij ik regelmatig tegen het probleem aanliep dat de websites die ik had gebouwd eigenlijk vrij weinig deden. Een website is het digitale visitekaartje van het bedrijf, maar hoe mooi is het als dat visitekaartje zichzelf uitdeelt? Een website ontwerpen en bouwen kon ik wel, maar bezoekers naar je website toetrekken was iets dat volledig nieuw was voor mij. Ik wist echter dat ik zoveel meer kon betekenen voor klanten als die nieuwe website ook automatisch meer klandizie ging opleveren.

Vanuit deze motivatie ben ik op eigen initiatief mezelf gaan verdiepen in online marketing en met name op het gebied van SEO. Artikelen lezen, dingen uitproberen en uiteindelijk resultaat behalen. Dat gaf een enorme kick! Het ging niet zonder vallen of opstaan, maar dat is juist ook deels waar de voldoening vandaan komt.

Enige tijd verder en na de nodige ervaring op te hebben gedaan kwam ik aanwaaien bij Traffic Today. Vanaf de eerste dag wist ik direct dat dit een match was.

In de tussentijd heb ik kortstondig bij een consultancybureau gewerkt. 9 maanden later en een rugzak vol met ervaringen rijker ben ik blij weer terug te zijn op het oude nest.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Wielrennen, hardlopen en met enige regelmaat een bezoekje aan de sportschool vind ik heerlijk! Verder houd ik van gezelligheid. Ik ben graag een avondje in de kroeg, voetbal aan het kijken of een bordspel aan het spelen met vrienden.”

Branco schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!