Dorien ten Brinke

Content Marketeer

Een liefde voor marketing en communicatie heb ik altijd al gehad. Na mijn bachelor Communication Science aan de Universiteit van Twente wist ik dat ik nog een master wilde volgen. Dit is de master Communicatie en Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit geworden. Omdat ik hiervoor naar Nijmegen zou verhuizen ben ik op zoek gegaan naar een flexibele en leuke bijbaan. Toen kwam daar de vacature ‘parttime Tekstschrijver’ bij Traffic Today voorbij, dit leek me de perfecte kans. Eenmaal binnen, kwam ik terecht bij een gezellig, jong en innovatief bedrijf. Ook mijn masterstage heb ik bij Traffic Today kunnen doen, hier heb ik mij bezig gehouden met de kansen die Artificial Intelligence op het gebied van content voor ons als marketing agency biedt. Na iets meer dan een jaar teksten te hebben geschreven voor verschillende klanten en mijn master afgerond te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. En hier zijn we dan! Vanaf april 2023 ben ik als Content Marketeer en Projectmanager aan de slag.

 

 

 

 

 

De komende tijd wil ik graag bezig gaan met het ontwikkelen van contentstrategieën en me verder verdiepen in projectmanagement/Artificial Intelligence. Ook CRO en positionering projecten vind ik erg leuk. Het combineren van strategie met creativiteit word ik enorm blij van. Bij Traffic Today is dan ook niks te gek. Iedere dag in contact zijn met verschillende klanten zorgt voor veel afwisseling en uitdagende cases. Samen onze doelen behalen, daar gaan we voor.

Waar ik ook erg blij van word, is een goede sportsessie of het spelen van een gezellig spelletje samen met vrienden. Op mijn ‘to do’ lijstje staat nog om voor een langere tijd in het buitenland te wonen en daar alle mooie plekken te bewonderen. Daarnaast fotografeer ik graag, mijn fotocamera gaat dan ook zeker mee op reis! Maar in de avond bewonder ik ook met liefde door anderen gemaakte content (lees: Instagram/Tiktok of Netflixen) op de bank onder een lekker kleedje.