Anne-Will Rossing

Social Advertising Marketeer

Hoi! Even voorstellen… ik ben Anne-Will Rossing en werkzaam bij Traffic Today als Social Advertising Marketeer.

Ik ben opgegroeid op het platteland in Haarle en ben op mijn 19e op kamers gegaan in Deventer om te gaan studeren en sindsdien ben ik niet meer weggegaan uit deze mooie stad. Ik heb de opleiding Commerciële Economie afgerond aan het Saxion en vanuit mijn afstudeerstage ben ik in de marketingwereld terechtgekomen.

Tijdens mijn afstuderen kwam ik er al snel achter dat ik mij vooral wilde specialiseren op het gebied van social media. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan social advertising, organische content, branding en influencer marketing. In dit vakgebied kan ik mijn creativiteit kwijt en ik vind het super interessant om elke keer op een nieuwe manier in te spelen op de verschillende doelgroepen om zo tot het beste resultaat te komen!

Na 3 jaar bij een Digital Agency in Enschede te hebben gewerkt als Social Expert vond ik het tijd voor nieuwe energie en mogelijkheden. Via LinkedIn ben ik dan ook in contact gekomen met Steven en al snel volgde er een fysiek gesprek.

Dit sprak mij erg aan, omdat ik merkte dat ze bij Traffic Today openstaan voor nieuwe inzichten en er veel kansen binnen de organisatie liggen op het gebied van social media. Challenge accepted!

Naast mijn werk hou ik ervan om te spinnen en te wielrennen en kan ik heel erg genieten van muziek en inspiratievolle documentaires en boeken. Daarnaast ben ik altijd in voor een goed gesprek, spontane avonturen en ontspannen avonden met vrienden of familie. Enkele kernwaarden die mij goed omschrijven zijn ruimdenkend, zorgvuldig, eerlijkheid en eenheid.

Interesse om een keer te sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie op het gebied van social media? Kom dan zeker eens langs voor een kopje koffie!

Anne-Will