Anne-Will Rossing

Social Advertising Marketeer

Hoi! Even voorstellen… ik ben Anne-Will Rossing, 29 jaar, woonachtig in Deventer en werkzaam als Social Advertising Marketeer bij Traffic Today.

Ik ben opgegroeid in Haarle en ben vanaf mijn 19e op kamers gegaan in Deventer om te gaan studeren en sindsdien ben ik niet meer weggegaan uit deze mooie stad. Ik heb de opleiding Commerciële Economie afgerond aan het Saxion en vanuit mijn afstudeerstage ben ik in de marketingwereld terechtgekomen.

Ik kwam er al snel achter dat ik mij vooral wilde specialiseren op het gebied van social media marketing. Hierbij kun je denken aan social advertising, branding, organische content en influencer marketing. In dit vakgebied kan ik mijn creativiteit kwijt en ik vind het super interessant om elke keer op een nieuwe manier in te spelen op de doelgroepen binnen de verschillende branches om zo tot het beste resultaat te komen.

Na 3 jaar bij een Digital Agency in Enschede te hebben gewerkt als Digital Marketeer met specialisatie in Social Marketing vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds juli 2022 ben ik dan ook werkzaam als Social Marketeer bij Traffic Today waar ik leiding geef aan het social team en social werkzaamheden uitvoer voor verschillende social media klanten.

Naast mijn werk hou ik ervan om te sporten, waaronder spinning, krachttraining, wandelen en bootcampen met mijn collega’s. Verder kan ik erg genieten van het luisteren naar verschillende muziekgenres, documentaires en luisterboeken. Daarnaast ben ik altijd in voor een goed gesprek, spontane avonturen en ontspannen avonden met vrienden of familie.

Interesse om een keer te sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie op het gebied van social media? Kom dan zeker eens langs voor een kopje koffie!

Anne-Will schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!