Jesse Machiels

Digital Marketeer

Mijn carrière begon anders dan de meesten denken, namelijk in de horeca. Als fervent liefhebber van de hospitality branche begon ik als jongen van 16 aan de Middelbare Hotelschool. Met plezier, want ik heb de opleiding met een brede glimlach afgerond. Na een tijdje met nóg meer plezier in een luxe hotel te hebben gewerkt begon het toch te kriebelen. Hoe kon het dat ik het leuker vond om te zorgen voor meer hotelbezoekers dan het werk in de gastvrijheid zelf? Daar moest ik iets mee gaan doen!

Zo gezegd zo gedaan, ik ben de bachelor Commerciële Economie gaan volgen. Hoewel de glimlach niet de hele tijd is gebleven kreeg ik die tijdens de minor Digital Marketing meteen weer terug. Dit bleek mijn roeping te zijn. Eindelijk kon ik iets doen wat direct resultaat gaf, in teams kon worden uitgevoerd en ook nog eens de mogelijkheid gaf strategisch te denken. Een geweldige combinatie in mijn ogen.

Na een aantal jaren bij verschillende mooie bedrijven de nodige ervaring op te hebben gedaan ben ik als Projectmanager en Ads Specialist bij Traffic Today aan de slag gegaan. Ik kende het bedrijf al een tijdje en heb al langer met interesse de werkzaamheden gevolgd. Het bleef onbewust aan me trekken. Hier moest ik werken. Nu ik er werk weet ik het zeker, Traffic Today is mijn plekje. Hier kan ik werken aan de leukste projecten, als onderdeel van een gedreven team. Hier kan ik mijn passie voor teamwork en commercieel resultaat kwijt.

Doe ik niks anders dan werken? Gelukkig niet. In het weekend kan je me geregeld op het water vinden, het liefst in een zeilboot. Heerlijk, genieten van de stilte. Ook bezoek ik graag festivals, om de stilte te compenseren. Mijn muzieksmaak is breed, van Red Hot Chili Peppers tot techno, ik ben snel vermaakt. Mij kan je eigenlijk met elk soort muziek wakker maken.

Ik zou Traffic Today in 3 woorden kunnen beschrijven; passie, eerlijkheid en teamwork. Hier ben je nooit alleen, we lossen het samen op. Samen sta je nu eenmaal veel sterker.