Wes Haafkes

Graphic Designer

Hi, ik ben Wes! Op de middelbare school begon ik op het B-niveau, en nu zit ik al in het derde jaar van mijn HBO-avontuur. Als ik terugkijk op de reis die ik tot nu toe afgelegd heb, ben ik echt trots op hoe ver ik ben gekomen. De middelbare schooljaren waren uitdagend, maar ze legden de basis voor wat later fantastische jaren op het MBO en HBO zouden worden.

Mijn reis begon op het MBO, waar ik begon met de opleiding Allround-DTP op niveau 3 en daarna doorging naar Mediavormgeving op niveau 4 op het ROC van Twente. Daar ontdekte ik mijn passie voor grafisch vormgeven, wat me veel plezier en voldoening gaf. Na het afronden van mijn MBO-opleiding had ik maar één doel voor ogen: een HBO-diploma behalen. Dat leidde me naar de opleiding Creative Business, waar ik mijn vormgevings vaardigheden kon onderhouden en nieuwe kennis kon opdoen.

In mijn vrije tijd vind ik voldoening in onder andere krachttraining. Het helpt me niet alleen fysiek sterker te worden, maar ook mentaal te groeien. En laten we eerlijk zijn, af en toe genieten van een goed feestje en gezelligheid met vrienden hoort er ook absoluut bij. Van kinds af aan heb ik al een diepe passie gehad voor FC Twente. Voor mij draaide voetbal niet zozeer om wat er zich op het veld afspeelde, maar om de unieke sfeer en beleving buiten de lijnen. De spanning, omgeven door de geweldige ambiance, dat was wat me aantrok. En dat is de reden waarom ik (bijna) elke week op de tribune te vinden ben.

Bij Traffic Today krijg ik de kans om me verder te ontwikkelen als Social Marketing stagiair. Hier kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten en dieper duiken in de wereld van Social Media en marketing. Het is een geweldig bedrijf voor nieuwkomers, omdat het hele team je met open armen ontvangt en je je direct thuis voelt, mede dankzij de vele uitjes en vrijmibo’s ;). Ik kijk er naar uit om hier veel te leren, mijn bijdrage te leveren en leuke momenten te beleven.