Carmen Hemel

Digital Marketeer

Hi, ik ben Carmen! Tijdens mijn opleiding Creative Business ontstond de interesse voor online marketing. Binnen deze vier jaar heb ik mij meerdere keren op dit vakgebied gefocust. Zo heb ik mijn minor hierin gevolgd en heb ik mijn afstudeeropdracht uitgevoerd bij een soortgelijk marketing bureau. Na het behalen van mijn bachelor was ik van plan om mijzelf binnen de marketing verder te ontwikkelen. En laat Traffic Today nou net de perfecte vacature online hebben staan: een traineeship! Hier werd ik direct enthousiast van. Een baan waarin ik alle facetten van de marketingwereld kan verkennen, dat wil je toch?

Ik heb meteen gesolliciteerd en mocht op gesprek komen. Van beide kanten voelde het als een match en vandaar dat ik vanaf oktober 2023 dit avontuur ben begonnen. Nu, na ongeveer een maand, merk ik al dat dit bedrijf goed bij me past. Er heerst een gezellige sfeer op de werkvloer, maar er wordt ook hard gewerkt. Precies de juiste mentaliteit!

Met dit traineeship hoop ik veel te leren en er achter te komen waar mijn eigen kwaliteiten liggen. Om vervolgens de (voor mij) juiste richting op te gaan binnen de online marketing. Ik ga deze uitdaging dan ook volledig aan! Het lijkt mij erg tof om over een tijdje mijn eigen klanten te hebben, die ik kan helpen groeien met hun bedrijf.

Wat ik allemaal in mijn vrije tijd doe? Je kan mij elke week minstens drie keer in de sporthal vinden in het mooie Borculo. Vanaf mijn vijfde doe ik aan volleybal, en dit blijf ik zeker nog een hele tijd doen! Zo speel ik momenteel al zeven jaar in het eerste damesteam van Kerkemeijer Gemini dames 1. Ik ben een echte teamplayer en kijk elke week uit naar de zaterdag dat we weer lekker mogen ballen. Daarnaast houd ik ook van een goed feestje en een drankje, waar ik bij Traffic Today zéker niet aan zal ontkomen!