Tobias Kurz

Duits Content Marketeer

Ik kwam voor het eerst in aanraking met SEO en online marketing tijdens mijn commerciële opleiding. Ik was al snel gefascineerd door hoe teksten helpen om een website nieuw leven in te blazen en hoe ze ervoor zorgen dat ze beter gevonden worden in de zoekresultaten van Google. Ook na mijn opleiding bleef ik trouw aan online marketing en kon ik mijn kennis steeds verder uitdiepen.

In de afgelopen vijf jaar heb ik ook ervaring kunnen opdoen als content manager in de reisbranche. Ik deed onderzoek naar interessante onderwerpen en kwam met ideeën voor de uitvoering ervan. Toen ik vernam dat Traffic Today op zoek was naar een content marketeer voor Duitstalige teksten, dacht ik aan een professionele heroriëntatie. Vanwege mijn liefde voor Nederland was ik al begonnen met het leren van Nederlands en kon ik me voorstellen dat ik er ooit zou gaan wonen.

In mijn vrije tijd speel ik graag drums en theater, jog ik graag, hou ik van de natuur en katten en ontdek graag nieuwe plekken – vooral in Nederland. Ik hou van eten en door mijn glutenintolerantie ben ik een beetje een hobbykok geworden. Ik ben ook betrokken bij de protestantse kerk, maar geniet ook ervan om gewoon op de bank te liggen en niets te doen.

Wat ik leuk vind aan werken bij Traffic Today is de open omgang met elkaar en de mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen als onderdeel van het team.