Britt van Mil

Content Marketeer

Traffic Today kwam op mijn pad door een advertentie op Instagram. Ik was op dat moment op zoek naar een baan als content marketeer en dus kwam deze advertentie precies op het juiste moment voorbij. Toen ik op de website keek, om te kijken wat voor bedrijf Traffic Today precies was, werd ik direct gepakt door het enthousiasme en de professionaliteit wat van het scherm afspatte.

Tijdens de opleiding TMO Fashion Business Management kwam ik er al snel achter dat marketing de richting was welk mij het meest aansprak. Ik heb mijn afstudeerstage ook afgerond in de richting van marketing en hierdoor wist ik het zeker: ik ga solliciteren als content marketeer.

Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor het creëren van content, bijvoorbeeld door het schrijven van teksten.

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden naar het terras en ben ik graag in de natuur. Tijdens vakanties reis ik graag en ontdek ik het liefst zoveel mogelijk nieuwe landen.

Traffic Today is als bedrijf in mijn ogen uniek door de manier waarop collega’s hier met elkaar omgaan. Vanaf moment één voelde ik mij op mijn plek en was iedereen heel behulpzaam. Je merkt dat dit team met elkaar wilt groeien en iets neer wilt zetten. Deze werksfeer maakt dat je iedere dag met plezier aan het werk gaat. Traffic Today is het best te omschrijven als: transparant, dynamisch en resultaatgericht. Als team zet je iets neer, om vervolgens dit succes ook samen te vieren.

Waar je mij aan herkent is dat ik snel met creatieve ideeën kan komen, welke van toegevoegde waarde zijn voor onze projecten!

Britt schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!