Annerieke Bouma

Content Marketeer

Met een enorme passie voor de Nederlandse taal is het niet geheel onverwacht dat ik bij een functie als Content Marketeer terecht ben gekomen. Voordat ik bij Traffic Today aan de slag ging heb ik met heel veel plezier vijf jaar aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. In 2020 behaalde ik de bachelor Nederlandse Taal en Cultuur en in 2022 mocht ik mijn masterdiploma Journalistiek in ontvangst nemen. Ik kijk met warme gevoelens terug naar die periode in Groningen, maar na mijn studie had ik zin om een nieuwe stad met nieuwe uitdagingen te ontdekken.

Zo kwam ik in het gezellige nest van Traffic Today in Deventer terecht, waar ik dagelijks bezig ben met schrijven voor onze klanten. Content maken voor al deze verschillende bedrijven zorgt ervoor dat mijn werk gevarieerd blijft: zo schrijf je de ene dag over verzekeringen en de volgende dag over speelgoed. Dit vergt uiteraard ook veel creativiteit, maar door brainstormsessies met collega’s en door af en toe bezig te zijn met andere taken, lukt het altijd om weer originele content te maken.

Buiten het werk om vind ik het gezellig om met vrienden af te spreken en de terrasjes van Deventer te ontdekken. Ook wandel ik heel erg graag. Ik ben de persoon die zegt ‘dat kunnen we wel lopen’ en dat we dan twee uur verder zijn. De ligging van Deventer aan de IJssel is ideaal voor de mooiste (avond)wandelingen. Verder ben ik gek op koken en probeer ik het liefst iedere dag iets nieuws in de keuken. Uiteraard lees ik ontzettend graag en kun je boeken verzamelen ook onder mijn hobby’s scharen. Mijn boekenkast bezwijkt zo ongeveer onder het gewicht.

Ondanks dat ik klaar ben met studeren, ben ik bij Traffic Today nog lang niet uitgeleerd. Zo krijg je continu de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en nieuwe kansen aan te grijpen. Dit in combinatie met leuke werkzaamheden en gezellige collega’s, maakt dat werken bij Traffic Today nooit écht voelt als werken.

Annerieke schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!