Joris Heinink

Business developer

Naar aanleiding van mijn studie E-commerce ben ik bij Traffic Today terecht gekomen. Doordat ik zelf ook in Deventer woon was de keuze snel gemaakt om hier mijn afstudeerstage te lopen en ervaring op te doen. Meteen bij het eerste gesprek voelde het erg goed en was ik er eigenlijk meteen over uit dit ik hier graag wilde werken. En die keuze blijkt zo in de eerste maanden de juiste te zijn!

Ik vind het fijn om veel verschillende aspecten van digitale marketing te leren en neem daarom zoveel mogelijk soorten opdrachten aan. Ik merk zelf dat ik het werken met collega’s om mij heen erg prettig vind aangezien ik op deze manier snel vragen kan stellen. Doordat ik zelf in Deventer woon probeer ik zoveel mogelijk dagen op het kantoor te zijn om genoeg contact met mijn collega’s te hebben.

Buiten werktijd om ben ik elke wedstrijd te vinden bij Go Ahead Eagles of in de stad met wat vrienden. Ik vind het gezellig om zoveel mogelijk sociale contacten om mij heen te hebben. Dit levert dan ook voor de meeste gezelligheid! Ik merk dat dit bij Traffic Today ook erg hoog in het vaandel staat, vanwege de jonge gemiddelde leeftijd staat iedereen wel open voor de nodige gezelligheid!