Simla Tankir

Stagiaire Digital Marketing

Hi!

Ik ben gestart aan de onderkant van de ladder, op niveau 2, en heb mijn weg gevonden naar Hogeschool Saxion, waar ik momenteel studeer. Mijn fascinatie voor de Engelse taal heeft me altijd gedreven, wat mijn keuze voor de opleiding International Business verklaart. Deze studie heeft mijn interesse in marketing aanzienlijk doen toenemen.
Naast mijn toewijding aan mijn studie, vervul ik een functie bij Basic Fit en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, waar ik werk aan mijn persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Buiten mijn werk- en studieverplichtingen geniet ik graag van mijn vrije tijd door op reis te gaan en nieuwe landen en culturen te ontdekken. Het verkennen van verschillende plekken en het leren over diverse culturen voedt mijn nieuwsgierigheid en verbreedt mijn perspectief op de wereld om me heen.

Reizen biedt mij de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen en mijn horizon te verbreden. Het ontdekken van verschillende landen en culturen voedt niet alleen mijn passie voor avontuur, maar leert me ook waardevolle lessen over diversiteit, tolerantie en interculturele communicatie.
In mijn toekomstbeeld zie ik mezelf actief betrokken bij internationale zakelijke kansen, waarbij ik mijn kennis van marketing en mijn passie voor de Engelse taal kan combineren om bij te dragen aan succesvolle projecten en bedrijfsinitiatieven. Mijn ervaringen tot nu toe hebben mijn vastberadenheid versterkt om mijn professionele doelen na te streven en mijn persoonlijke groei voort te zetten.