Koen Seijbel

Content Marketeer

Hey, ik ben Koen! Na een halfjaar weg te zijn vanwege een afstudeerperiode voor mijn opleiding Communicatie, ben ik na 2,5 jaar werkzaam te zijn geweest als stagiair en parttime tekstschrijver weer terug in dienst bij Traffic Today als content marketeer! Mijn voornaamste werkzaamheden bestaan uit het schrijven van teksten en het werpen van een kritische blik op hoe ik de content van verschillende klanten kan verbeteren. Vanuit mijn minor probeer ik alles vanuit de blik van een storyteller te bekijken. Zo werk ik niet alleen aan m’n eigen verhaal bij Traffic Today, maar ook aan dat van m’n klanten!

Verhalen vind ik overigens ook erg interessant in mijn vrije tijd. Zo lees ik graag boeken en ben ik ook wekelijks in de bios te vinden om de nieuwste films te bekijken. Deze bespreek ik vervolgens ook graag met m’n vrienden! Heb je een goede film die ik nog niet gezien heb, trek me dan ook gerust aan m’n mouw.

Verder is muziek mijn grootste passie. Je zult me op kantoor vrijwel altijd zien met een koptelefoon op, en is dat in een zeldzaam geval niet zo, dan is de kans groot dat ik met een collega aan het praten ben over een artiest, een nieuw album of een concert waar ik het afgelopen weekend ben geweest.

Ik heb erg veel zin om bij Traffic Today aan de slag te gaan en mijn creatieve blik toe te voegen aan het content-team!