Michelle Berkhof

Stagiaire Content Marketing

Hoi! Mijn naam is Michelle Berkhof. Ik ben 20 jaar jong en ik studeer Creative Business op het Saxion in Enschede. Momenteel zit ik in mijn derde jaar en specialiseer ik mij in Creatieve Marketing Concepten. Afgelopen semester heb ik de minor Startup Ondernemer gevolgd en hier heb ik veel waardevolle inzichten en kennis gekregen die essentieel zijn voor mijn professionele ontwikkeling. Deze minor ben ik gaan volgen aan de hand van mijn eigen bedrijf. Nu ben ik begonnen bij mijn stage bij Traffic Today als Creatieve Content Stagiaire. Hier zal ik me onder meer bezighouden met het schrijven van teksten voor SEO en SEA.

Wat ik tot nu toe heel erg waardeer aan de stageplek is de sfeer. Ik vind het fijn dat Traffic Today zo’n jong bedrijf is. Er hangt een gezellige sfeer en er is altijd wel ruimte voor een grapje. Daarnaast wordt er wel echt hard gewerkt en wanneer er vragen zijn staat iedereen open om je te helpen.

Ik vind het belangrijk om mezelf constant te blijven ontwikkelen en uit te dagen. Ik denk dat Traffic Today daar dan ook een goede plek voor is. Ik mag aan het werk voor echte klanten en wordt meegenomen met meetings. Naast de taken die ik toegewezen krijg, krijg ik de ruimte om aan te geven wanneer ik andere dingen wil leren of als ik mee wil kijken met andere werkzaamheden.
Naast school en stage werk ik doordeweeks in de avonden bij een haarsalon en in het weekend bij een lunchroom. Ik vind het leuk om te koken, lezen en films en series te kijken. Verder ben ik dol op dingen doen met mijn vrienden, zoals drankjes drinken of spelletjes spelen. Stilzitten, daar houd ik zeker niet van!