Luuk Bruggink

Stagiair Social

Momenteel zit ik in het derde jaar van creative business aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Hierin volg ik de specialisatie ‘creatieve marketingconcepten’. Voordat ik deze opleiding deed, heb ik het diploma van mediavormgever aan het ROC van Twente behaald. Vanuit deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan met de vormgeving van verschillende campagnes. Nu is het tijd om de strategie erachter te leren.

Dit wil ik doen door middel van een uitdagende stage waar ik het maximale uit mijn creativiteit kan halen. Naast een leerzame tijd, wil ik mijn stage ook als een gezellige tijd ervaren. Daar is Traffic Today de ideale plek voor. In het team van Social Advertising help ik Traffic Today mee om bedrijven op te laten vallen op allerlei verschillende online platformen. Van de jeugd op TikTok tot de boomers op Facebook, ik ga zorgen dat je advertenties de juiste mensen bereiken!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tekenen. De ene keer digitaal met een tekentablet en de andere keer met potlood en papier. Om in beweging te blijven, loop ik graag hard met een goed muziekje op. Tot slot ga ik graag op stap met mijn vrienden, voor een goed concert of een leuke cabaretshow kan je mij altijd bellen.

Op het werkveld zie ik mijzelf als een gemotiveerde jongen die het één en ander al wel denkt te weten, maar altijd openstaat om meer te leren en steeds beter te worden. Tijdens brainstormsessies ben ik van mening dat slechte ideeën niet bestaan. Ieder idee zie ik namelijk als een trede van de ladder naar een strak plan!