Mertcan Mor

Advertising marketeer

Met een achtergrond in Fiscaal Recht en Economie was mijn carrière begonnen als assistent-belastingadviseur. Als belastingadviseur geef je fiscaal advies aan onder andere bedrijven. Je helpt je klanten om zo veel mogelijk belasting te besparen en de juiste investeringen te doen voor hun bedrijf of hun persoonlijke leven. Mijn keuze voor deze richting kwam voort uit mijn interesse in ondernemingen en mijn verlangen naar persoonlijke ontwikkeling. Complexe berekeningen en vraagstukken zijn niet gek voor mij, maar toch begon ik te merken dat ik iets miste in mijn werk: meer commerciële interactie en betrokkenheid bij sales.

Het boeit me om samen met klanten te brainstormen over het vergroten van de omzet en de strategie ervoor te ontwikkelen. Deze drive leidde me naar Traffic Today. Toen ik hier kwam voor een sollicitatie gesprek, was ik al meteen overtuigd dat dit de plek is waar ik mij verder wil ontwikkelen. De sfeer was gezellig op vrijdagmiddag, collega’s die tafeltennissen en pizza tijdens het sollicitatiegesprek (ja,echt!). Ik kom van een echt “zakelijk” kantoor af, dus dit was voor mij een andere wereld. Mijn keuze voor Traffic Today was dus snel gemaakt.

Eenmaal binnen merk ik dat geen dag hetzelfde is bij Traffic Today. Veel verschillende klanten, leuke collega’s en een informele sfeer waarin we samenwerken om iets moois neer te zetten voor de klanten.

Naast mijn werk geniet ik van mijn vrije tijd door te sporten, met name krachttraining, en af en toe nog een potje voetbal. Hoewel ik niet meer zo frequent speel als voorheen, blijft mijn passie voor voetbal onverminderd. Als ik niet actief bezig ben, vind ik het nog steeds heerlijk om naar wedstrijden te gaan of het op de bank te volgen.