Annerieke Treep

Advertising Marketeer

“Wij gaan uitbreiden naar Zwolle en zoeken nog Ads uitbreiding. Zou jij bij ons passen?” 

Met die uitnodiging stapte ik op een druilerige vrijdagmiddag in oktober het pand van Traffic Today Deventer binnen. De toon binnen werd gelijk gezet, want terwijl ik in mijn eerste gesprek had, werd er langzaam maar zeker toegeleefd naar het Oktoberfest bedrijfsfeestje van die avond.

Zo’n drie weken na dat gesprek hakte ik de knoop door. Met pijn in het hart verliet ik mijn oude werkgever, maar ik wist dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. En die uitdaging krijg ik zeker! Ik krijg groeimogelijkheden binnen mijn specialisaties op SEA en Social Media Marketing en de ruimte om ook op nieuwe vlakken door te ontwikkelen.

Ik houd ervan om samen met klanten het beste resultaat uit hun bedrijf te halen. Ik kijk graag verder dan mijn eigen specialisatie om ook de verbanden binnen het grote geheel te zien en kansen te spotten. Digitale marketing kan een ingewikkeld proces zijn en er zijn zoveel factoren die bijdragen aan de make or break van een bedrijf. Samen sparren, groeien en de lichtpuntjes vinden maakt de marketing ontzettend interessant.

Bij Traffic Today vieren we successen, hoe groot of klein ze ook zijn.  We nemen de tijd om te evalueren en door te leren als er dingen minder of zelfs fout gaan en we kunnen samen groeien. Hoe druilerig het weer buiten ook is, bij Traffic Today breekt het zonnetje altijd door!