Matthijs Nijenhuis

Advertising marketeer

Mijn naam is Matthijs Nijenhuis, ik ben 23 jaar oud en werk als Advertising Marketeer bij Traffic Today. Mijn focus ligt op Search Engine Advertising (SEA), waar ik mij zowel bezig houd met zowel leadgeneratie als e-commerce. Wat Traffic Today voor mij zo fantastisch maakt, is de prominente positie die het bedrijf inneemt als één van de grote spelers in Nederland op het gebied van online marketing.

Ik ben geboren in het pittoreske Zutphen en opgeleid aan het Saxion in Deventer, waar ik mijn expertise in Ondernemerschap & Retailmanagement heb ontwikkeld. Voordat ik bij Traffic Today begon, heb ik twee jaar lang ervaring opgedaan bij een ander bureau. Voor mij was Traffic Today de volgende logische stap in mijn carrière.

Analytisch, gedreven en altijd bereid om mee te denken met de behoeften van onze klanten om zo een win-win situatie te creëren, dat zijn mijn drijfveren. Mijn filosofie is dat het glas altijd halfvol is, en dat is precies hoe ik naar mijn werk bij Traffic Today kijk. Er is altijd ruimte voor een glimlach, zelfs in uitdagende situaties.

Naast mijn passie voor online marketing en het behalen van resultaten, kun je mij ook vinden in de sportschool, waar ik 4-5 keer per week te vinden ben om aan mijn gezondheid en fitheid te werken. Daarnaast geniet ik enorm van koken en breng ik graag tijd door met vrienden en familie, altijd strevend naar een evenwicht tussen werk en privéleven.

Met een positieve en proactieve houding ben ik klaar om samen met het team van Traffic Today te blijven groeien en onze klanten te helpen hun doelen te bereiken in de wereld van online advertising.