Jesse Heerschap

Digital Marketeer

Na vier jaar studeren mocht ik in de zomer van 2022 mijn diploma voor de opleiding Toerisme Management in ontvangst nemen. Direct na het behalen van mijn diploma stapte ik het vliegtuig in om gedurende enkele maanden Zuid- en Midden-Amerika te verkennen. Naast het genieten van vele reisavonturen, heb ik veel geleerd van verschillende culturen en het zelfstandig reizen, wat ik ook in mijn professionele leven kan toepassen.

Bij mijn terugkeer was het tijd om het ‘serieuze’ leven weer op te pakken. Ik begon mijn eerste fulltime baan als Allround Marketeer, waarbij ik verantwoordelijk was voor de volledige marketing van diverse bedrijven. Hoewel dit een leuke uitdaging was, merkte ik dat er iets ontbrak. Tijdens gesprekken met Traffic Today ontdekte ik dat zij boden wat ik zocht.

En nu bevind ik me hier. Vanaf maart 2024 werk ik als projectmanager en digital marketeer, met een focus op SEO. Wat ik in mijn vorige baan miste was de focus, de klantcommunicatie en het hebben van een vast team. Dit heb ik bij Traffic Today gelukkig wel gevonden!

In mijn vrije tijd streef ik naar een gebalanceerd leven. Dit betekent dat ik zo’n 4 à 5 keer per week in de sportschool te vinden ben. Ik vind het verder erg interessant om te lezen over voeding, beweging en ontspanning, maar dat betekent niet dat ik een feestje of festival met vrienden oversla, integendeel zelfs! Ik ga regelmatig een weekendje weg met vrienden, naar een festival of een kroegje. Daarnaast blijft reizen een passie van mij, waarbij ik het liefst naar plekken ga met natuur, bergen en avontuurlijke/sportieve activiteiten.