Luc Liesting

Trainee Digital Marketing

Nadat ik de opleiding sportmanagement heb afgerond aan de Hogeschool Windesheim vanuit mijn woonplaats Raalte, ben ik gaan doorstuderen in de richting van marketing aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Hier heb ik samen met 3 vrienden gewoond en een geweldige tijd gehad. Naast het studeren ben ik 2 jaar lang 8 uur per week werkzaam geweest bij een betaald voetbalorganisatie (lees: Go Ahead Eagles). Hier ontwikkelde en verzorgde ik mentale trainingen en workshops voor alle jeugdteams, dit was een grote passie van mij.

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om nu werkzaam te gaan zijn in het werkveld waar mijn tweede grote passie ligt: marketing! Tijdens mijn traineeship word ik opgeleid tot allround digital marketeer. De combinatie van leren en werken zorgt ervoor dat ik erg veel kennis en kunde op kan doen. Binnen de digital marketing heb ik het meeste interesse in content en social media marketing.

Binnen Traffic Today voel ik mij gelijk erg thuis, we hebben een leuk, jong en hecht team en er is naast hard werken veel plek voor gezelligheid. Mijn passie voor sport gaat ondanks mijn marketing carrière gewoon door. Ik houd er namelijk in mijn vrije tijd van om veel met fitness bezig te zijn. Daarnaast krijg ik ieder weekend het publiek op de banken door met mijn vriendenteam Rohda Raalte 7 op spraakmakend niveau te voetballen.