Marelle Schimmel

Social Advertising Marketeer

Hi, ik ben Marelle Schimmel en sinds februari 2021 ben ik onderdeel geworden van Traffic Today als social advertising specialist. Mijn carrière ben ik begonnen als grafisch vormgeefster en heb hiermee enkele jaren werkervaring opgebouwd. Uit nieuwsgierigheid naar meer ben ik een online marketing traineeship aangegaan. Dankzij dit traineeship kwam ik erachter dat mijn interesse vooral uitging naar paid advertising. De jaren daarna heb ik heb ik me voornamelijk gericht op SEA en social advertising. Ik merkte al snel dat mijn voorkeur uitging naar social advertising. Het leuke aan social advertising vind ik het beeldende aspect binnen de social kanalen. Dit sluit ook goed aan bij mijn grafische achtergrond.

Wat mijn werk vooral leuk maakt is de positieve en gezellige sfeer binnen het team. Als ik Traffic Today in drie woorden moet omschrijven, kies is voor: enthousiast, hardwerkend en oplossingsgericht.

Naast mijn job bij Traffic Today ga ik in mijn vrije tijd graag uit eten, maak ik graag stedentripjes, doe ik aan stijldansen, houd ik mij bezig met wat grafische opdrachten en breng ik vaak tijd door met familie en vrienden.

De emoticon die ik vaak gebruik en daardoor het best bij mij past is het ballontje. Het leven is ten slotte een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!

Marelle schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!