Dion Nanoha

Digital Marketeer | Business Lead (Team Geel)

Mijn tijd bij Traffic Today begon toen ik opzoek was naar een bedrijf waar ik veel kon leren & groeien. Traffic Today sluit hier perfect bij aan, zowel kennisvergroting als persoonlijke ontwikkeling zijn erg belangrijk binnen het bedrijf en hier hecht ik zelf dan ook veel waarde aan.

Na het behalen van mijn bachelor in Fashion & Business aan TMO, ben ik opzoek gegaan naar een functie waarin ik zowel mijn creatieve kant als mijn geordende, analytische kant in kwijt kon. Nu werk ik met veel plezier als SEO marketing & projectmanager bij Traffic Today. Onder SEO vallen vele verschillende werkzaamheden, het een wat technischer, het ander wat creatiever. Dit in combinatie met werken voor vele verschillende klanten vanuit verschillende branches, maakt elke dag tot een nieuw avontuur!

Ook in mijn vrije tijd vind ik het leuk om veel dingen te ondernemen en proberen, zo sport ik graag en ben ik altijd in voor een spontaan uitje! Het liefst maak ik jaarlijks een toffe reis, naar bijvoorbeeld Costa Rica of Ijsland.

Traffic Today sluit hier perfect bij aan, er is een perfecte balans tussen werken, ontwikkeling en leuke team momentjes! Er is veel kennis binnen het bedrijf en zolang jij zelf initiatief toont zijn er ook veel mogelijkheden. Dit, in combinatie met het behalen van successen voor klanten maakt werken bij Traffic Today erg leuk! In 3 woorden zou ik Traffic Today dan ook omschrijven als ontwikkeling, ambitieus en super gezellig!

Dion schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!