Justin Neuber

SEO Marketeer

Na het studeren van International Finance and Accountancy aan de Saxion Hogeschool in Enschede kwam ik er al snel achter dat de financiële wereld niet helemaal voor mij is weggelegd. Hoe interessant die wereld ook kan zijn, was het uitvoerende gedeelte mij persoonlijk iets te zwart wit. Wat ik dan wel weer een heel leuk vak vond om te doen was marketing. En met die voorkeur in het achterhoofd ben ik na een korte online marketing opleiding beland in de online marketing wereld.

Bij mijn eerste baan als Online Marketeer heb ik vooral kennisgemaakt met de beginselen van linkbuilding en SEO. Naarmate de tijd vorderde ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in SEO met behulp van vele webinars en talloze cases. Toch had ik het gevoel dat ik nog veel te leren had en zo ben ik uiteindelijk bij Traffic Today aangekomen.

Met de hoeveelheid kennis en ervaring die rondloopt bij Traffic Today, wist ik zeker dat ik hier nog veel kan leren op het gebied van SEO. Daarnaast is het mij inmiddels ook duidelijk dat ik hier, naast mijn specialisme, ook de ruimte krijg om mij te ontwikkelen op andere gebieden, wat natuurlijk lekker is voor de ervaring en persoonlijke ontwikkeling.

Thuis ben ik graag bezig met muziek, of het nou gaat om het luisteren naar muziek, naar concerten gaan, het ontdekken van nieuwe pareltjes of het bespelen van een instrument, in mijn leven staat de muziek eigenlijk nooit op pauze. Verder speel ik wekelijks een potje voetbal op de vroege zondag in de prestigieuze kelderklasse om een beetje fit te blijven.