Frans Hassink

Advertising Marketeer

Hoi mijn naam is Frans! In mei 2022 ben ik bij Traffic Today binnen gekomen waar ik als trainee het Digital Marketing traineeship mag doorlopen. Na mijn studie Commerciële Economie ben ik mij direct gaan oriënteren en tot de conclusie gekomen dat de online wereld mij enorm trekt. Omdat ik merkte dat het gat tussen mijn kennis op het gebied van Digital Marketing en hetgeen dat gevraagd wordt binnen het werkveld nogal groot is, besloot ik een traineeship te willen volgen om op die wijze mijn kennis te vergroten. Het traineeship van Traffic Today sprak mij direct aan. Ik volgde Traffic Today al een tijdje op LinkedIn en raakte enthousiast door de gave content en de zichtbaar toffe werksfeer wat het bedrijf uitstraalt. Ik besloot direct te solliciteren. Een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad!

 

Ik zou Traffic Today omschrijven als ambitieus, betrouwbaar en innovatief. Naast mijn interesse in de online wereld merkte ik direct al dat de werksfeer op kantoor bijzonder was. Ik voelde mij direct op mijn plek door de prettige omgang met collega’s en goede begeleiding. Iets waar ik erg veel waarde aan hecht. Ik krijg gedurende dit traineeship de ruimte om mij te oriënteren in alle facetten van Digital Marketing en de vrijheid om uiteindelijk een specialisatie binnen dit vakgebied te kiezen wat het best bij mij past. De mogelijkheid tot bedrijfsfitness en het gratis gebruik maken van de gezonde snackmuur vond ik daarnaast nog leuke bijkomstigheden!

Ik zou mezelf kenmerken als behulpzaam, toegankelijk en spontaan. Naast mijn toffe baan sport ik in mijn vrije tijd graag. Ik ben regelmatig te vinden op het voetbalveld, de sportschool en de padelbaan. Verder spreek ik vaak met vrienden af en ga ik graag naar festivals. Lowlands was daarin het tofste festival wat ik bezocht heb!

Frans schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!