Jolien Leusink

Marketplace Specialist

Al vroeg wekte het in- en verkopen van producten de interesse bij mij. Zo ben ik op mijn 17e naar Hong Kong en China gereisd om de nieuwe collectie voor een woondecoratiewinkel in te kopen. Kort daarna leerde ik bij grote Nederlandse e-commerce bedrijven de online wereld kennen, waar al snel mijn voorkeur lag!

Mijn vorige werkgever was een grote speler bij verschillende marketplaces. Doordat het bedrijf zeer snelle groei doormaakte, werd mijn rol enorm veelzijdig. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn kennis over bekende marketplaces uitgebreid is. Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben bij verschillende e-commerce bedrijven, kreeg ik de behoefte om andere bedrijven te ondersteunen.

Ik pas mijn kennis graag toe om bedrijven te laten groeien en de gewenste doelen te laten bereiken. Goede resultaten, dat is waar ik mijn energie uithaal! Zo kwam ik met Traffic Today in contact toen zij het marketplace team wilden uitbreiden.

Traffic Today is een bedrijf vol vakmensen en gezelligheid. Dat werd direct duidelijk toen ik hier aan de slag ging. Geen enkele dag is hetzelfde. Je kunt hier jezelf zijn, veel leren en er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. Daarnaast heb ik nog nooit zo’n actieve feestcommissie meegemaakt, vervelend! 😉