Stacey Voll

Digital Marketeer

In 2022 ben ik voor de liefde van het mooie Hengelo naar Deventer verhuisd. Naast het wonen in een nieuwe toffe stad, begon ik ook gelijk aan een nieuwe marketingfunctie elders. Dit bleek helaas geen match te zijn. Ik miste vooral het klantcontact en wat uitdaging. Ik ging op zoek naar een organisatie met de voorwaarde dat de bedrijfscultuur helemaal bij mij zou passen, waar ruimte was om mij te kunnen ontwikkelen én waar doorgroeimogelijkheden lagen. Daarnaast vond ik het ook belangrijk dat ik zowel mijn sociale vaardigheden als creativiteit kon inzetten. Best wat eisen, ik weet ‘t.. Maar hey, het is gelukt!

De eerste keer toen ik bij Traffic Today binnenstapte spraken een aantal dingen mij erg aan, namelijk de zelfsturende teams, dat er ruimte was om ook een stukje HR of coaching op te pakken, dat er veel specialisten werkzaam zijn die graag hun kennis willen delen en dat er ook nog veel gezellige activiteiten buiten het werk om worden geregeld (zowel door Traffic Today als op eigen initiatief). Dit laatste was voor mij als nieuweling in Deventer natuurlijk een ontzettende leuke bijkomstigheid.

Wat ik erg tof vond, was dat ik na 2,5 weken in dienst gelijk mee mocht naar de jaarlijkse trip. Dit keer gingen we naar de Ardennen. Er is geen betere manier om je collega’s te leren kennen als je het mij vraagt!

Wat ik graag in mijn vrije tijd doe? Je kan mij vier keer in de week om 06:00 vinden in de gym. Ik houd ervan om vóór het werk te sporten, zodat ik erna op mijn gemak naar huis kan gaan om een lekkere, vaak gezonde, maaltijd te bereiden. Goed eten is voor mij erg belangrijk! Daarom vind ik het leuk om samen met mijn vriend de markten in andere steden te bezoeken, zodat we dan van alles kunnen proeven. Daarnaast rijden we nog vaak naar Hengelo, om ook bezoekjes te brengen aan mijn familie en vrienden.