Sven Brinks

SEO marketeer

Na het afronden van de opleiding CE – Sportmarketing aan de Hogeschool Saxion wilde ik graag beginnen met werken. Iets in de marketing leek me leuk, maar welke functie dan precies? Dat vond ik lastig te bepalen in eerste instantie. Naar mijn mening wist ik na mijn studie net te weinig over elk onderwerp binnen de marketing om een doordachte keuze te kunnen maken. Op dat moment zag ik traineeships in Digital Marketing voorbijkomen. Een aantal maanden lang de verschillende expertises leren kennen, zodat ik erachter kan komen welke discipline het beste bij mij zou passen. Dat sprak me wel aan! Nu nog de vraag: bij welk bedrijf? Belangrijke criteria voor mij waren: veel kennis, doorgroeimogelijkheden, een jong team, een positieve en gezellige sfeer op kantoor en de reistijd. Met deze punten in het achterhoofd ging ik op zoek naar het juiste bedrijf. Al snel kwam uit ik bij Traffic Today. Bij het lezen van de vacaturetekst kon ik de meeste criteria direct afstrepen. Gesolliciteerd en twee gesprekken verder en mijn keuze stond vast: ik wil bij Traffic Today beginnen! Gelukkig waren zij ook enthousiast en kon ik in maart 2023 beginnen.

Tijdens mijn traineeship leerde ik veel nieuwe dingen en voerde ik verschillende opdrachten uit voor verschillende klanten. Dankzij de gezellige collega’s voelde ik me snel op mijn gemak en is het nooit saai op kantoor. Bovendien mocht ik in mijn derde week al mee met het jaarlijkse teamweekend. Dit keer stond een trip naar de Ardennen op de planning en wat was het leuk! Op deze manier leerde ik vele collega’s kennen en daarnaast waren de activiteiten ook heel tof.

Buiten het werk hou ik ervan om sportief bezig te zien. Ik voetbal al sinds mijn zesde bij Excelsior ’31 en ik ga een aantal keer per week naar de sportschool. Verder zit ik bij iedere thuiswedstrijd van FC Twente in het stadion. Naast het sportieve gedeelte vind ik het ook leuk om met vrienden af te spreken, uit te gaan en festivals te bezoeken!