Djowin Meijerink

Business Developer

Mijn naam is Djowin, 27 jaar en woonachtig in Deventer. Na het behalen van een bachelor in toerisme besloot ik voor een online travel agency te gaan werken. Daar kwam ik in aanraking met online marketing om zo de performance van hotels te verhogen. Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Justin en Sander van Traffic Today. Tien dagen later had ik een nieuwe baan.

Buiten werk om ben ik een fanatieke duursporter. Als duursporter weet ik hoe belangrijk het is om een gedegen plan te hebben. Je stelt een doel en maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn om dag tot dag dichter bij het doel te komen. Voor mij is het doel om de Ironman van Klagenfurt te finishen en voor Traffic Today is dat optimale online performance voor elke relatie. Tijdens dit proces kom je altijd obstakels tegen. Dit is hét moment om hulp te vragen en/of de strategie bij te stellen, maar het doel blijft onveranderd. Deze winnaarsmentaliteit is wat mij in Traffic Today aantrok. Met het celdeling principe binnen Traffic Today zijn de communicatielijnen altijd kort, zodat er snel geschakeld kan worden wanneer dergelijke obstakels zich voordoen.

In de duursport kom je er niet met grootspraak. Dit is in de online marketing niet anders. Het doel mag ambitieus zijn, maar het moet ook realistisch zijn. Wanneer een agency je gouden bergen belooft is dit vaak te mooi om waar te zijn. Daarom formuleren we een doelstelling in samenspraak met de klant. We stellen KPI’s vast en committeren daaraan bij beide partijen.

Elke dag zet ik een klein stapje richting de Ironman in Klagenfurt en zo zetten de specialisten van Traffic Today elke dag een stap voor het behalen van het optimale online rendement voor jouw business. Wil jij weten wat Traffic Today voor jou kan betekenen? Ik kom graag bij je langs.