Anita Bouwmeester

Digital Marketeer

Mijn functie bij Traffic Today is Junior Online Marketeer. Ik ben als online marketing stagiaire bij Traffic Today binnengekomen. Nu werk ik hier naast mijn studie, dit kan ik goed combineren.

Ik studeer Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen. In mijn ogen is Traffic Today een open organisatie waarin alles te bespreken is, de lijntjes kort zijn en iedereen gelijk is. Onderling versterken we elkaar met de kennis die we met elkaar delen en de vragen die we elkaar stellen. Ik onderscheid mij door mijn positieve instelling, analytische verslagen en enthousiasme die ik bij elke opdracht weer laat zien en overbreng bij mijn collega’s.

Er zijn veel gezellige borrels en activiteiten bij Traffic Today, deze gezellige momenten blijven me altijd bij en kijk ik altijd erg naar uit! Er wordt veel aan teambuilding gedaan, dat is erg belangrijk. Ik beschrijf Traffic Today als jong, dynamisch en transparant.

In mijn vrije tijd sport ik veel en breng ik veel tijd door met familie en vrienden. Ik sport bij de sportschool, op de tennisbaan en op het voetbalveld. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mijn vrienden in het weekend de stad in te gaan om een terrasje te pakken of een avondje te stappen. Ik ben altijd in voor een feestje. Stilzitten is niet aan mij weggelegd, ik ben het liefst elke moment van de dag ergens mee bezig. Dit maakt ook dat de volgende emotie het best bij mij past! 🥳

Anita schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!