Anita Bouwmeester

Digital Marketeer

Mijn functie bij Traffic Today is project manager en digital marketeer met een scherp oog voor SEO. In de wereld van digitale strategieën en online zichtbaarheid ben ik de schakel die projecten naar succes leidt.

Traffic Today is een open organisatie waarin alles te bespreken is, de lijntjes kort zijn en iedereen gelijk is. Onderling versterken we elkaar met de kennis die we met elkaar delen en de vragen die we elkaar stellen. Ik onderscheid mij door mijn positieve instelling, analytische verslagen en enthousiasme die ik bij elke opdracht weer laat zien en overbreng bij mijn collega’s.

Bij ons op kantoor heerst een super leuke cultuur waar teamspirit, open communicatie en informele interactie centraal staan. Mijn collega’s bestaan uit specialisten en talenten met een gezonde dosis humor.

In mijn vrije tijd sport ik veel en breng ik veel tijd door met familie en vrienden. Ik sla graag een balletje op de tennisbaan of maak een wandeling met de hond. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mijn vrienden in het weekend de stad in te gaan om een terrasje te pakken of een avondje te stappen. Ik ben altijd in voor een feestje. Stilzitten is niet aan mij weggelegd, ik ben het liefst elke moment van de dag ergens mee bezig. 🥳

Anita schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!