Blog - 19 november 2020

Stage lopen bij Traffic Today door de ogen van Anita

Geschreven doorAnita Onze ervaren Digital Marketeer

 

Hi, mijn naam is Anita Bouwmeester en ik ben 22 jaar oud. Mijn avontuur bij Traffic Today begon in september 2020. Toen begon ik bij TT als stagiaire digital marketing. Na mijn stage ben ik als parttimer blijven hangen. Zo leer ik elke week nieuwe dingen op het gebied van online marketing. Nu ik aan het afstuderen ben, kan ik werk en school goed combineren.

Waarom Traffic Today?

Via het stage portaal van de HAN kwam ik uit bij Traffic Today. Na een kijkje genomen te hebben op de website werd ik erg enthousiast en heb ik een sollicitatiebrief gestuurd. Al snel kreeg ik een uitnodiging voor een online gesprek i.v.m. corona destijds. Hoewel ik niet op kantoor kon komen, had ik wel een goed beeld van het bedrijf en de werkzaamheden. Dat beeld werd bevestigd toen ik op kantoor kwam. Ik werd direct met open armen ontvangen en iedereen was bereid te helpen.

Mijn ervaring bij TT

Mijn binnenkomst voelde alsof ik in een warm bad ontvangen werd. Het gemoedelijke sfeertje, de openheid en de bereidheid om elkaar te helpen deed mij erg goed. Binnenkomen bij een nieuwe bedrijf is altijd eng, maar de collega’s van Traffic Today stelde je direct op je gemak. Als stagiaire krijg je goede begeleiding en mogelijkheden om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Ik kreeg taken met verantwoordelijkheid en werd echt als een collega gezien. Onlangs hebben we met z’n allen een learning programma opgezet waarbij men cursussen kan volgen om de kennis te vergroten. Bij Traffic Today liggen voldoende kansen die je zelf moet benutten!

Van stage naar parttimer

Tijdens mijn stage heb ik veel nieuwe dingen geleerd. Dit maakte me nieuwsgierig in het vakgebied. Door zelf initiatief te nemen en dingen aan te geven wat ik wel en niet leuk vond, heb ik veel uit mijn stage kunnen halen. Mijn stage werd beoordeeld met een 9. Doordat ik nieuwsgierig was, de stof snel oppakte en enthousiast was kreeg ik na mijn stage een parttime baan aangeboden. Ik ging van stagiaire digital marketing naar junior online marketeer. Deze doorgroei binnen Traffic Today zorgt ervoor dat ik elke week nieuwe dingen in het vak gebied en waardevolle ervaring op doe.

(Online) uitjes

Mijn stage begon midden in de corona tijd. Dit resulteerde in een combinatie van thuiswerken en op kantoor. Elke week sloten wij de week af met een online VrijMiBo. Zo leerde je alle collega’s alsnog kennen. Naast de reguliere online VrijMiBo’s werden er ook alternatieve vrijdagmiddagborrels georganiseerd waarbij we externe partijen inschakelden om een spel te organiseren. Dit varieerde van een quiz tot een online escaperoom.

Gelukkig is er tegenwoordig meer mogelijk qua uitjes. Zo hebben we een poosje terug een Oktoberfest gehad. De vrijdagmiddagborrels variëren van intern een drankje doen tot de stad in uiteten en stappen. Teambuilding vinden we dan ook erg belangrijk bij Traffic Today. Het team is jong en dynamisch, de werksfeer is goed en ze houden ook van gezelligheid.

Stage lopen bij Traffic Today?

Ben je op zoek naar een leuke, leerzame stage waarbij doorgroeien een optie is? Dan raad ik je zeker aan om bij Traffic Today te solliciteren. Wil je meer weten over stage lopen bij Traffic Today? Neem gerust contact met mij op via mijn LinkedIn of anita@traffictoday.nl.

 

De 3 beste linkbuilding strategieën

Vorige blog

LinkedIn rolt swipe-up uit voor stories

Volgende blog
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op.