Blog - 19 november 2020

Stage lopen bij Traffic Today

Geschreven doorAnita Onze ervaren Stagiaire Online Marketing

Mijn naam is Anita Bouwmeester, ik ben 21 jaar en studeer Commerciële Economie op de HAN in Nijmegen. Bij Commerciële Economie leer je over (online) marketing en sales. Na mate de opleiding vordert maak je een keuze, ik koos voor de online marketing. Met mijn vooropleiding event management/marketing en communicatie lag mijn interesse altijd al bij de marketing. Ik vind het erg leuk om met bedrijven aan de slag te gaan om te kijken hoe we hun naamsbekendheid of conversie kunnen verhogen.

Waarom Traffic Today?

Via het stage portaal van de HAN kwam ik bij Traffic Today terecht. Na een kijkje op de website werd ik al snel erg enthousiast en heb ik een sollicitatiebrief gestuurd. Al snel kreeg ik een uitnodiging voor een online gesprek. Op dat moment zaten we midden in de eerste coronagolf, alles ging online. Hoewel ik nog niet op kantoor was geweest/kon komen, had ik wel een heel goed beeld van het bedrijf en hun werkzaamheden. Kort na het gesprek kreeg ik het bericht dat ik was aangenomen en vanaf september mocht komen stage lopen bij Today.

Ervaring bij Traffic Today

Mijn ervaring bij Traffic Today is erg goed! Ik werd openlijk ontvangen en het voelde alsof ik in een warm bad terecht kwam. Ik voelde me al snel thuis en begon mijn draai te vinden. Als stagiaire krijg je goede begeleiding en mogelijkheden om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Ik krijg verantwoordelijke taken en werd gezien als een collega, niet als een stagiaire. Het team is jong en dynamisch, de werksfeer is goed en ze houden ook van gezelligheid.

Naast de goede sfeer is mijn stage erg leerzaam. Ik heb veel dingen geleerd op het gebied van linkbuilding, website optimalisatie en Google Ads. Ik heb leren werken in CMS-systemen als WorldPress en Lightspeed. Hierin maakte ik website pagina’s aan, paste ik page titles en meta description aan en plaatste ik interne links. Ook heb ik leren werken met verschillende tools om analyses te maken. Kortom ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd en aan mijn persoonlijke ontwikkeling kunnen werken!

Corona tijd

Iets wat ik nooit had kunnen bedenken tijdens mijn stage, is het feit dat de afwisseling tussen thuiswerken en op kantoor zijn al snel zou veranderen in permanent thuiswerken. Er kwam een tweede coronagolf waardoor een nieuwe maatregel was; thuiswerken als het kan. Door de goede begeleiding, het laagdrempelige chatprogramma en de calls met  collega’s  heb ik dagelijks contact met collega’s en leer ik steeds nieuwe dingen bij. Mijn ervaring hierin is dan ook top.

(Online) personeelsfeestjes

In het begin van mijn stage zat ik meerdere dagen per week op kantoor. De week sloten we af met een coronaproef meeting en een VrijMiBo. Deze waren erg gezellig, zo leerde je je collega’s ook op een andere manier kennen. Toen we eenmaal thuis kwamen te zitten, werden de vrijdagmiddagborrels online georganiseerd. Naast de reguliere vrijdagmiddagborrels werden er eens in de drie weken een online personeelsfeest georganiseerd. Dit varieerde van een quiz tot een online escaperoom. In mijn tweede week van mijn stage hadden we ons eerste personeelsuitje al, we gingen karten in Eefde. In verband met het coronavirus kon er helaas geen personeelsuitje meer plaats vinden.

Nooit vergeten

Er zijn twee dingen die ik nooit meer ga vergeten. Als eerst zou ik alle dingen die ik heb geleerd nooit vergeten. Door de vele mogelijkheden die ik kon leren heb ik veel ervaring op gedaan. Daarnaast zou ik de alle (online) personeelsuitje nooit vergeten. Traffic Today heeft daarin leuke dingen bedacht, zoals de genoemde escape room. Maar ook een TGIF-meeting, waarin we met alle stagiaires en de stagebegeleiders een meeting hadden. Hierdoor spraken we elkaar eigenlijk elke week, iets wat we door corona natuurlijk niet meer ‘in het echt’ konden doen.

Stage lopen bij Traffic Today?

Ben je op zoek naar een leuke, leerzame stage waarbij de werksfeer erg goed is? Dan raad ik zeker aan bij Traffic Today te solliciteren. Wil je meer weten over stage lopen bij Traffic Today? Neem gerust contact met mij op via mijn LinkedIn of anita@traffictoday.nl.

cta-employee-particles
call-to-action
Vivian staat voor je klaar!
Neem contact op!

Wat je moet weten over SEO-linkbuilding voor 2021

Vorige blog

Wat is jouw potentieel?

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.