Kim Geertjes

Digital Marketeer

Ik ben met Traffic Today in contact gekomen via één van mijn vorige werkgevers. Op dat moment werkte ik parttime als marketeer. De marketingafdeling werd geadviseerd en ondersteund door Traffic Today, waar ik destijds al veel van heb kunnen leren. Hierdoor werd ik steeds enthousiaster over het vak en was ik vastbesloten meer te willen leren over online marketing. Nadat ik ben afgestudeerd bleef de nieuwsgierigheid groeien en besloot ik te solliciteren bij Traffic Today.

Inmiddels vervul ik binnen Traffic Today de functie als Online Marketeer en ben ik ook projectmanager van diverse klanten. Hier komt mijn gestructureerde werkwijze, mijn enthousiasme en mijn leergierigheid goed van pas. Het leukste aan mijn baan vind ik de diversiteit aan werkzaamheden, de veelzijdigheid van het vak online marketing en de gezellige (nu nog) online meetings met collega’s.

In mijn vrije tijd ben ik te omschrijven als een levensgenieter. Mijn weekenden staan geregeld vol met gezellige borrels met vriendinnen en familie. Daarnaast vind ik het heerlijk om nachtjes weg te gaan, op vakantie te gaan of om even helemaal niets te doen. Kortom: genieten!