There’s a story behind every title

Dit is Niek…

We stellen je graag voor aan Niek, een ervaren professional die al 3,5 jaar werkzaam is bij Traffic Today. Als projectmanager en advertising marketeer speelt hij een cruciale rol in het succes van diverse projecten binnen het bedrijf. Niek heeft zich gespecialiseerd in het effectief coördineren van projecten en het zorgen voor de optimale uitvoering. Naast zijn werk heeft Niek een bijzondere passie voor voetbal en het geven van trainingen aan jeugdteams. Met zijn liefde voor het spel en zijn talent om anderen te inspireren, brengt hij zijn passie voor voetbaltraining over op de jonge talenten. Zijn betrokkenheid bij het voetbal en zijn ervaring als projectmanager maken van Niek een waardevol lid van het team bij Traffic Today.

Trainen van eigen voetbalteam

Niek kwam voor het eerst in aanraking met zijn passie voor voetbaltraining tijdens zijn middelbareschooltijd, toen hij een maatschappelijke stage moest lopen. “Dit was zo leuk dat ik bij de club betrokken bleef en het seizoen erna startte met het trainen van mijn eigen team.” Dit markeerde het begin van een langdurige betrokkenheid bij het geven van voetbaltraining aan jeugdteams. Niek ontdekte zijn talent voor het overbrengen van kennis en het inspireren van jonge spelers, wat zijn passie voor voetbaltraining verder voedde. Sindsdien heeft hij zijn vaardigheden en expertise in het trainen en begeleiden van jeugdteams verder ontwikkeld.

Spelers helpen ontwikkelen

Voor Niek is het werken in teamverband om een maximaal resultaat te bereiken een van de leukste aspecten van training geven. “Het is mooi om te zien dat spelers zowel persoonlijk als sportief ontwikkelen.” Het winnen van wedstrijden geeft hem een trots gevoel en versterkt de band binnen het team. Niek’s passie gaat verder dan het voetbalveld; hij streeft ernaar om een positieve omgeving te creëren waarin spelers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen, zelfvertrouwen kunnen opbouwen en waardevolle levenslessen kunnen leren.

Het team belangrijker dat het individu

“Ik heb geleerd dat teamwork ontzettend belangrijk is en dat individuele prestaties soms plaats moeten maken voor een goede samenwerking binnen een team.” Als trainer heeft Niek ook ontdekt dat hij een grote invloed heeft op de ontwikkeling van spelers. Door hen uit hun comfortzone te halen en aan te moedigen om hun grenzen te verleggen, stimuleert hij hun persoonlijke groei en verbetert hij hun vaardigheden.

Samenwerken om maximale resultaten te behalen

Niek combineert elementen van de voetbaltraining met zijn werk als projectmanager bij Traffic Today, en vice versa. “Het werken in teamverband en het streven naar maximale resultaten zijn aspecten die ik in beide dingen vaak terug zie komen.” Hij begrijpt het belang van samenwerking en het benutten van specialistische kennis om projecten succesvol te maken. “Ook heb ik geleerd dat je voor elkaar moet opkomen in uitdagende situaties, terwijl je natuurlijk wel professioneel moet blijven.”

Collega’s bij Traffic Today moedigen persoonlijke groei aan

Volgens Niek vind je bij Traffic Today een inspirerende werkomgeving met veel groeimogelijkheden. “Het team stimuleert elkaar voortdurend om het beste uit zichzelf en de samenwerking te halen, wat leidt tot uitstekende resultaten.” Er heerst een dynamische sfeer waarin teamleden elkaar ondersteunen en aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen. “Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei, met tal van mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te leren en expertise uit te breiden.”

JOIN THE TEAM

Jouw toekomst bij Traffic Today

Wil je samen met Niek werken aan uitdagende online marketing projecten voor de tofste bedrijven? Ontdek of werken bij Traffic Today iets voor jou is.

Meer verhalen

Dit is Sara…

Content strateeg & gek op muziek