There’s a story behind every title

Dit is Kim…

Maak kennis met Kim, een getalenteerde Advertising Marketeer die al 1,5 jaar met veel enthousiasme bij Traffic Today werkt. Met haar expertise en passie voor lezen is ze een waardevolle aanvulling op het team. Kim heeft een scherp oog voor detail en weet als geen ander hoe ze doelgerichte advertentiecampagnes moet opzetten en optimaliseren. Bij Traffic Today heeft Kim de perfecte plek gevonden om haar vaardigheden verder te ontwikkelen en haar passie voor adverteren en lezen te combineren. Haar toewijding en creativiteit maken haar een waardevolle teamspeler die altijd streeft naar het behalen van uitstekende resultaten voor zowel het bedrijf als haar klanten.

Keuze uit stapels boeken

Al op jonge leeftijd werd Kim enthousiast van het lezen van boeken. “Als kind kon ik me echt verliezen in die andere werelden. Thuis en op school waren er altijd stapels boeken beschikbaar waar ik uit kon kiezen.” Deze vroege kennismaking met lezen legde de basis voor haar liefde voor literatuur.

Ontsnappen aan de drukte

Voor Kim betekent haar passie voor lezen veel meer dan alleen een ontspannende tijdsbesteding. “Het is een manier om volledig in een andere wereld te duiken en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.” Het lezen van boeken biedt haar een moment van rust, waarbij ze zichzelf kan verliezen in de verhalen en avonturen die tussen de pagina’s verborgen liggen. “Vooral tijdens de lente- en zomermaanden geniet ik ervan om buiten te zitten, omringd door de warmte van de zon, terwijl ik me verdiep in een goed boek.”

Stapje terug tijdens het lezen

Het verdiepen in boeken heeft Kim geleerd om af en toe een stapje terug te nemen en simpelweg in het moment te zijn. “In plaats van constant bezig te zijn met wat er nog allemaal moet gebeuren, geniet ik van de rustige momenten waarin ik me volledig kan laten meeslepen door de woorden op de pagina’s.” Het loslaten van de dagelijkse drukte en het opgaan in de verhalen heeft Kim geleerd om bewuster te ontspannen, waardoor ze soms beter kan omgaan met stressvolle situaties.

Productiever door het lezen

Hoewel Kim graag geniet van haar momenten met een goed boek, heeft ze ontdekt dat de vaardigheden die ze tijdens het lezen heeft ontwikkeld, niet altijd één-op-één overdraagbaar zijn naar haar professionele leven. Toch heeft haar liefde voor lezen indirect invloed op haar werkstijl. Door zichzelf af en toe de tijd te gunnen om te ontspannen met een boek, creëert ze een gezonde balans tussen werk en ontspanning, waardoor ze uiteindelijk productiever en meer gefocust is tijdens haar werktijden. Het vermogen om afstand te nemen helpt haar om met een frisse blik naar marketingstrategieën te kijken en nieuwe ideeën te genereren.

Traffic Today is dynamisch

Bij Traffic Today  vind je volgens Kim een aantrekkelijke werkplek waar persoonlijke en professionele ontwikkeling hoog in het vaandel staan. “Het bedrijf biedt talloze kansen om snel te groeien en je vaardigheden verder te ontplooien. Maar wat Traffic Today echt bijzonder maakt, is de dynamische en gezellige werksfeer.” Het hechte team zorgt ervoor dat werken een plezierige ervaring is, waarbij collega’s elkaar ondersteunen en samenwerken om de beste resultaten te behalen voor zowel klanten als het bedrijf zelf. “Bovendien zijn er regelmatig leuke teamuitjes en activiteiten die bijdragen aan het groepsgevoel. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat niet alleen je carrière een boost geeft, maar waar je ook deel kunt uitmaken van een warm en energiek team, dan is Traffic Today de ideale plek om te solliciteren.”

JOIN THE TEAM

Jouw toekomst bij Traffic Today

Wil je samen met Kim werken aan uitdagende online marketing projecten voor de tofste bedrijven? Ontdek of werken bij Traffic Today iets voor jou is.

Meer verhalen

Dit is Koen…

SEO specialist & muziekliefhebber