There’s a story behind every title

Dit is Justin…

Justin is al 2,5 jaar werkzaam bij Traffic Today als Business Developer. Met zijn expertise in het ontwikkelen van zakelijke kansen en het stimuleren van groei, speelt hij een belangrijke rol binnen het team. Naast zijn werk heeft Justin een passie voor krachtsport, waarbij hij zichzelf uitdaagt en streeft naar fysieke kracht en persoonlijke ontwikkeling. Met zijn gedrevenheid en resultaatgerichte aanpak brengt Justin zowel in zijn werk als in zijn passie voor krachtsport een energieke en doelgerichte mindset met zich mee.

Verbeteren fysieke kracht

Justin kwam 15 jaar geleden in aanraking met zijn hobby, toen hij lid werd van de lokale sportschool. “Hier begon mijn fascinatie voor krachtsport en ontdekte ik dat ik het leuk vind om mijn fysieke kracht te verbeteren.” Sindsdien is krachtsport een belangrijk onderdeel geworden van zijn leven en heeft hij zichzelf constant uitgedaagd om zijn grenzen te verleggen en zijn vaardigheden te verbeteren.

Het ongemak opzoeken om te groeien

“Ik vind het fantastisch om m’n grenzen te verleggen en met krachtsport kom je deze regelmatig tegen.” Het ongemak en de uitdagingen die Justin tegenkomt betekent dat hij buiten zijn comfortzone moet treden en dat vindt hij juist leerzaam. “Daarnaast fungeert het natuurlijk als heerlijke uitlaatklep, het is een fijne manier om stoom af te blazen.” Aangezien dat soms wel eens in zijn functie nodig is, is krachtsport een gezonde manier om spanning los te laten.

Doorzettingsvermogen zowel fysiek als mentaal

Justin heeft geleerd om een sterke wil te ontwikkelen, doorzettingsvermogen te tonen en flexibel genoeg te zijn om met ongemakkelijke situaties om te gaan, dankzij zijn passie voor krachtsport. “Deze hobby heeft me geholpen om niet alleen fysiek sterker te worden, maar ook om mentaal niet op te geven.”

Uitdagingen gebruiken als stimulans

De mentaliteit die voortkomt uit krachtsport kan Justin ook toepassen in zijn werk als Business Developer. “Mijn consistentie en bereidheid om rechtstreeks met pijnlijke situaties om te gaan, motiveren me om het maximale uit klanten van Traffic Today te halen.” Hij laat zich niet afschrikken door uitdagingen, maar gebruikt ze als stimulans om te groeien en te presteren. Dit heeft ook invloed op zijn vermogen om nieuwe klanten te overtuigen van de vaardigheden en expertise van het team.

Traffic Today is een kweekvijver voor groeimogelijkheden

“Je moet bij Traffic Today solliciteren omdat het bedrijf een omgeving biedt waarin ongemak juist leidt tot persoonlijk groei.” Voor degenen die hun commerciële vaardigheden verder willen ontwikkelen, is er volgens Justin een overvloed aan mogelijkheden binnen Traffic Today. Het bedrijf daagt je uit om buiten je comfortzone te stappen en biedt veel opties voor professionele ontwikkeling. “Door de confrontatie met uitdagende situaties en het streven naar groei, kun je bij Traffic Today het beste uit jezelf halen en je commerciële potentieel volledig benutten.”

JOIN THE TEAM

Jouw toekomst bij Traffic Today

Wil je samen met Justin werken aan uitdagende online marketing projecten voor de tofste bedrijven? Ontdek of werken bij Traffic Today iets voor jou is.

Meer verhalen

Dit is Sjoerd…

Content strateeg, project manager & graffiti artiest