There’s a story behind every title

Dit is Sjoerd…

Sjoerd is een Content Strateeg en Projectmanager die in september 2022 bij ons is begonnen. Hij brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar het team. Naast zijn werk heeft Sjoerd ook een grote passie voor graffiti art. Hij vindt het heerlijk om zijn creativiteit los te laten op muren en andere oppervlakken. Sjoerd's oog voor detail en zijn vermogen om verhalen te vertellen komen goed van pas in zowel zijn professionele als persoonlijke leven.

Besmet met graffiti-virus

Als 8-jarig ventje kwam hij voor het eerst in aanraking met zijn passie voor graffiti. Hij zag iemand in zijn woonplaats een grote realistische hond met enorme kleurrijke letters spuiten en was daar zo van onder de indruk dat hij het nooit meer kon loslaten. Een paar jaar later vond hij thuis spuitbussen en besloot hij naar dezelfde plek te gaan om zelf iets te proberen. “Mijn werk was natuurlijk niet zo mooi als wat ik als klein jochie had gezien, maar vanaf dat moment was ik besmet met het graffiti-virus.” Sinds die tijd is hij er nooit meer mee gestopt en heeft hij zijn passie gedurende 18 jaar verder ontwikkeld.

Jezelf blijven ontwikkelen

Voor Sjoerd is graffiti spuiten niet alleen een creatieve uitlaatklep, het heeft hem veel vriendschappen en talloze onvergetelijke momenten gebracht. Veel jongens waarmee hij destijds begon, zijn nog steeds goede vrienden, en inmiddels heeft hij een wereldwijd netwerk opgebouwd met gelijkgestemde artiesten. “Ik vind het geweldig om iets te creëren dat echt van mijzelf is. Elk kunstwerk is uniek en ik blijf mezelf uitdagen om me daarin verder te ontwikkelen.” Graffiti spuiten betekent voor Sjoerd dus niet alleen de mogelijkheid om zijn creativiteit te uiten, maar ook om waardevolle connecties te maken en zichzelf voortdurend te verbeteren.

Kalm blijven in lastige situaties

Door graffiti heeft Sjoerd vanaf jonge leeftijd zijn creativiteit kunnen uiten en waardevolle lessen geleerd. “Het was één van de eerste activiteiten waarbij ik intrinsiek gemotiveerd was om mezelf te blijven ontwikkelen en doelgericht te werk te gaan.” Of het nu ging om de kwaliteit of kwantiteit van zijn graffitikunst, hij heeft geleerd om zichzelf uit te dagen en kalm te blijven in moeilijke situaties, zonder op te geven. “Het sociale aspect heeft ervoor gezorgd dat ik van een redelijk introvert persoon toch een stuk extraverter ben geworden.”

Samenkomst kennis graffiti en onlinemarketing

Door zijn passie voor graffiti heeft Sjoerd enorme persoonlijke en professionele stappen gemaakt. Zo is hij organisatorisch sterker geworden door zijn betrokkenheid bij het organiseren van een jaarlijks graffiti-evenement. “Dit heeft me geholpen bij het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van planning, coördinatie en projectmanagement, die ik nu ook bij mijn werk bij Traffic Today kan toepassen.” Verder werkt hij samen met een vriend aan een graffiti-webshop, waar hij weer ervaring heeft opgedaan op het gebied van e-commerce en onlinemarketing. “De vaardigheden die ik bij Traffic Today leer, kan ik dan ook weer toepassen in mijn werkzaamheden rondom de webshop. Dat zorgt voor een mooie wisselwerking.”

Traffic Today geeft ruimte voor groei

“Bij Traffic Today voel ik de ruimte om mezelf te zijn en me te ontwikkelen op de gebieden die me interesseren.” Naast het werken met geweldige klanten waar hij nauw mee samenwerkt, zijn de collega’s oprecht geïnteresseerd in de individuele groei en worden er regelmatig leuke activiteiten ondernomen. Bij Traffic Today kun je een positieve en ondersteunende werkomgeving verwachten, waarin persoonlijke groei gestimuleerd wordt en er ruimte is voor het ontdekken van eigen interesses. Daarnaast biedt het werken met inspirerende klanten een uitdagende en dynamische werkomgeving. “Dit maakt het een ideale plek om te solliciteren.”

JOIN THE TEAM

Jouw toekomst bij Traffic Today

Wil je samen met Sjoerd werken aan uitdagende online marketing projecten voor de tofste bedrijven? Ontdek of werken bij Traffic Today iets voor jou is.

Meer verhalen

Dit is Kerim…

SEO specialist & gek op drummen