There’s a story behind every title

Dit is Jeroen…

Maak kennis met Jeroen, een dynamische en toegewijde professional die al meer dan drie jaar werkzaam is bij Traffic Today. Als SEO-specialist richt hij zich op het optimaliseren van online content, maar zijn expertise gaat veel verder: hij is een expert in het opbouwen en laten groeien van merken. Bovendien is Jeroen gek op programmeren, waardoor hij in staat is om interne tools en scripts te ontwikkelen. Zijn enthousiasme voor merkontwikkeling en zijn passie voor programmeren zijn nauw verweven met zijn ondernemende geest. Met zijn veelzijdige vaardigheden en gedrevenheid draagt Jeroen bij aan het succes van Traffic Today en is hij een waardevol lid van het team.

Enorme nieuwsgierigheid

Volgens Jeroen begon zijn interesse voor ondernemerschap, merkontwikkeling en programmeren al op jonge leeftijd. Daarom koos hij ook voor een opleiding in applicatieontwikkeling. “Door de studie en mijn eigen nieuwsgierigheid bleef ik me ontwikkelen op het gebied van programmeren.” Gedurende zijn tijd bij Traffic Today heeft hij zijn kennis op het gebied van marketing aanzienlijk uitgebreid, wat het proces van het bouwen en laten groeien van merken zowel gemakkelijker als plezieriger voor hem maakt. Het combineren van zijn passie voor programmeren met zijn groeiende expertise in marketing stelt Jeroen in staat om op een creatieve en effectieve manier merken te ontwikkelen en te laten groeien.

Voortdurend in beweging

Voor Jeroen draait programmeren om groei en voortdurende vooruitgang. “De constante beweging die het werk met zich meebrengt is echt geweldig! Of het nu gaan om het ontwikkelen van merken of het schrijven van code, er is altijd iets te doen.” Deze passie voor merkontwikkeling, programmeren en marketing geeft hem een gevoel dat hij nooit stilstaat en dat houdt hem voortdurend gemotiveerd. Het feit dat hij zich nooit hoeft te vervelen en altijd nieuwe uitdagingen kan aangaan, maakt zijn werk extra speciaal voor hem.

Doorzettingsvermogen is belangrijk

Dankzij zijn passie heeft Jeroen geleerd hoe belangrijk doorzettingsvermogen is. Hij heeft zichzelf ontwikkeld tot een veelzijdige marketeer met diepgaande kennis op het gebied van programmeren. Met zijn vaardigheden in Python en Javascript is hij in staat om intern tools en scripts te ontwikkelen. “Ik heb geleerd dat volharding heel belangrijk is tot het bereiken van succes in zowel marketing als programmeren.”

Takenpakket meer waarde geven

Volgens Jeroen heeft zijn werk bij Traffic Today hem waardevolle lessen geleerd die hij kan toepassen in zijn eigen projecten. “Aan de andere kant heeft juist het experimenteren in mijn eigen projecten me ook weer veel vaardigheden gebracht.” Naast zijn kernverantwoordelijkheden heeft hij kennis opgedaan op gebieden zoals videobewerking, photoshop, design, CRO, e-mailmarketing, SEO, advertising en programmeren. “Deze diversiteit aan vaardigheden heeft mijn werk bij Traffic Today veel breder gemaakt en me geholpen nog meer waarde toe te voegen aan mijn takenpakket.”

Talent gebruiken om te groeien bij Traffic Today

“Traffic Today is een stimulerende omgeving waarin zowel persoonlijke als professionele groei wordt gestimuleerd.” Volgens Jeroen krijg je bij Traffic Today de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en zijn er volop mogelijkheden om nieuwe vaardigheden aan te leren. Specifiek voor Jeroen, met zijn passie voor programmeren, biedt Traffic Today de gelegenheid om deze vaardigheden in de praktijk te brengen door het intern ontwikkelen van tools en scripts. “Het is een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om jouw talenten te benutten en verder te groeien.”.

JOIN THE TEAM

Jouw toekomst bij Traffic Today

Wil je samen met Jeroen werken aan uitdagende online marketing projecten voor de tofste bedrijven? Ontdek of werken bij Traffic Today iets voor jou is.

Meer verhalen

Dit is Jordin…

Content en CRO specialist & muziekliefhebber