There’s a story behind every title

Dit is Bas…

Maak kennis met Bas, een enthousiaste professional met een passie voor sales en relatiemanagement. Met maar liefst 3 jaar ervaring bij Traffic Today heeft hij bewezen een waardevol lid te zijn van het team. Wat Bas echt drijft, is het samenwerken met ondernemers om hun doelstellingen te behalen. Hij krijgt een enorme boost wanneer hij succes behaalt, zowel voor de klanten als voor zichzelf. Met zijn gedrevenheid en toewijding is Bas de perfecte persoon om klanten te begeleiden op weg naar succes.

Verhuren van lichtletters

Vijf jaar geleden besloot Bas samen met een vriend een bedrijfje op te zetten in het verhuren van lichtletters. “In al die jaren heb ik nog nooit een zaagmachine aangeraakt, maar het bedrijf groeide al snel uit tot een groot succes.” Met meer dan 300 lichtletters en een indrukwekkende klantenlijst, waaronder de Arena, Mojo Concerts en talloze bruidsparen, bewijst hij keer op keer zijn talent en toewijding.

Vrijheid om eigen pad te bepalen

“Het ondernemen is een bron van creativiteit waarin ik me volledig kan uitleven. Het is heerlijk om even m’n hoofd leeg te maken.” Het is volgens Bas een wereld vol spannende mogelijkheden waarin hij zijn ideeën kan uitvoeren en nieuwe wegen kan inslaan. “Het ondernemerschap biedt me de vrijheid om mijn eigen pad te bepalen. Of het nu gaat om het creëren van innovatieve oplossingen, het ontwikkelen van nieuwe producten of het opbouwen van sterke relaties, het geeft me allemaal de kans om m’n talenten in te zetten.”

Ondernemen zorgt voor meer begrip

Het belangrijkste inzicht dat Bas heeft gekregen, is dat zelf ondernemen hem een dieper begrip heeft gegeven van andere ondernemers. “Ik begrijp de vele aspecten, uitdagingen en beslissingen die gepaard met het runnen van een eigen bedrijf veel beter.” Het heeft zijn perspectief verbreed en zijn empathie en respect voor ondernemers vergroot. “Wat ik heb geleerd kan ik weer meenemen in mijn werk bij Traffic Today, want het helpt me om nog beter te kunnen inspelen op de behoeften en uitdagingen van andere ondernemers.”

Effectief en doelgericht

Bij Traffic Today leerde Bas het vermogen om planmatig te werken en zich te richten op kwartaaldoelstellingen. Dat kan hij nu ook toepassen in zijn eigen bedrijf. “Ik waardeer de mogelijkheid om mijn persoonlijke passie te combineren met mijn professionele ontwikkeling en merk dat die twee mij allebei helpen om succesvol te zijn in mijn rol.” Het zorgt ervoor dat hij op beide vlakken in staat is om effectiever en doelgerichter resultaten te behalen.

Passie en talent versterken elkaar bij Traffic Today

Volgens Bas is Traffic Today een bedrijf dat persoonlijk groei stimuleert en ruimte biedt om je eigen talenten te ontwikkelen. “Of het nu gaat om het ondernemen van nieuwe projecten, het toepassen van creativiteit of het behalen van doelen, bij Traffic Today krijg je de mogelijkheid om jouw passie en talent volledig te benutten.” Er heerst een hechte en motiverende cultuur waarin teamleden elkaar ondersteunen en aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen. “Het is een plek waar je kunt groeien, leren en samen succes kunt behalen. Solliciteren bij Traffic Today betekent toetreden tot een inspirerende omgeving waar jouw passie en talent elkaar versterken.”

JOIN THE TEAM

Jouw toekomst bij Traffic Today

Wil je samen met Bas werken aan uitdagende online marketing projecten voor de tofste bedrijven? Ontdek of werken bij Traffic Today iets voor jou is.

Meer verhalen

Dit is Jeroen…

SEO specialist & programmeur