SEA Optimalisatie

Een effectieve methode om meer bezoekers te genereren naar je website is door middel van een SEA campagne. Met SEA, oftewel zoekmachine adverteren, zorg je ervoor dat een gebruiker jouw advertentie bovenin Google ziet wanneer hij of zij zoektermen intypt die zijn gekoppeld aan jouw website. Je bepaalt zelf op welke zoektermen je gevonden wilt worden. Je wist misschien al dat je in zoekmachines kon adverteren, maar wist je ook dat je zichtbaar kunt worden via displaynetwerken? Dit zorgt voor precies de juiste synergie. Traffic Today helpt je graag om jouw SEA campagne te onderhouden door middel van SEA optimalisatie.

Meteen resultaat door SEA optimalisatie

Zoekmachine adverteren heeft verschillende voordelen. Zo betaal je bij SEA alleen als een klant daadwerkelijk klikt op jouw advertentie. Daarnaast is alles meetbaar bij SEA; zo weet je meteen hoeveel mensen er via jouw SEA advertentie hebben doorgeklikt naar jouw website. Tevens is segmentatie mogelijk zodat je precies de juiste doelgroep kunt aanspreken. En tot slot nog een groot voordeel: bij SEA is je advertentie meteen zichtbaar. Op deze manier krijg je meteen meer kliks naar je website. Traffic Today heeft verschillende online marketeers in dienst die graag je helpen bij het optimaliseren van je SEA campagne.

Zo werkt het

Al onze SEA specialisten zijn Google Adwords Certified, dit betekent dat ze over de juiste Google certificaten beschikken en precies weten wat hen te doen staat om jou campagne te optimaliseren. Iedere vorm van SEA optimalisatie is maatwerk, klanten hebben uiteraard niet altijd dezelfde doelstellingen. Het belangrijkste is dat de advertenties perfect aansluiten op de doelgroep. Een goed begin is immers het halve werk. Onze SEA specialisten zetten een doeltreffende Google Adwords campagne voor je op. Ook hierna houden we scherp in de gaten hoe het campagne verloopt en blijven we continu testen wat wel en niet werkt. Op deze manier kunnen we ook direct aanpassingen maken en de campagne bijstellen.

Vraag hier jouw gratis online marketing audit aan!

Nu aanvragen

 

Het maximale uit een campagne halen

Kies je ervoor om een SEA campagne te laten optimaliseren door ons? Wij zorgen ervoor dat we altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden zodat jouw resultaten groeien. Tijdens het optimaliseren maken we gebruik van Google Adwords, Google Shopping, Display Advertising en Marktplaats Admarkt. Deze tools helpen ons inzicht te geven in de marktontwikkelingen en in de resultaten van jouw advertentie. We spelen hier graag op in om echt het maximale uit de campagne te halen.

 

SEA specialist

Klinkt een prominente plek binnen Google je goed in de oren? Wil je goed vindbaar zijn? Besteed SEA optimalisatie dan uit aan Traffic Today. Je blijft altijd op de hoogte van alle resultaten. Maandelijks stellen we een nieuwe rapportage opg waarin precies staat aangegeven wat we hebben gedaan en wat de resultaten (tot nu toe) zijn. Wij halen het maximale uit jouw online advertentiebudget. Wat het jou oplevert? Meer leads en extra rendement! Denk jij dat we een steentje kunnen bijdragen aan de groei van jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en dan helpen we je graag verder. We zetten de koffie alvast voor je klaar!

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.