Channable Gold Partner

Gold partner Channable

Als Channable Gold Partner behoort Traffic Today tot een illuster rijtje dat deze status mag dragen. Als agency hebben we deze status mede bereikt doordat we alle mogelijkheden van Channable optimaal weten te benutten en bewezen hebben in staat te zijn om campagnes en marketplaces te beheren op een manier die Channable graag ziet. Channable Gold Partner zijnde kunnen we jou als klant voorzien van de beste advertising marketeers. Je krijgt een vast aanspreekpunt toegewezen, waardoor je altijd kan terugvallen op een marketeer die weet van het reilen en zeilen bij jouw organisatie.

Je mogen rekenen tot de Channable Gold Partners, is alleen weggelegd voor de beste marketingbureaus. Het vereist een bewezen trackrecord van succesvolle samenwerkingen en uitstekende prestaties met Channable. Bij Traffic Today hebben we sinds onze oprichting in 2017 hard gewerkt om te voldoen aan deze hoge standaarden en ons zo te kwalificeren als Channable Gold Partner. Deze status werd andermaal aan ons toegekend op de International Partner Day van Channable, waar we de award persoonlijk in ontvangst kwamen nemen.

Als Gold Partner hebben we directe toegang tot de nieuwste functies en updates van Channable, evenals exclusieve ondersteuning van het Channable-team. Daardoor zijn we nauw betrokken bij de doorontwikkeling van Channable. Bovendien implementeren we de nieuwste features van Channable al vroegtijdig in de campagnes voor onze klanten.

Wat is Channable?

Channable is een online marketing platform dat e-commerce bedrijven helpt om hun productfeeds en advertentiecampagnes efficiënter in te richten. Productinformatie kan zo gemakkelijk afgesteld worden op de standaarden van diverse platforms, zoals Zalando, Bol.com, Marktplaats en Amazon. Channable stelt gebruikers in staat om productfeeds te optimaliseren, advertentiecampagnes op te zetten en te beheren en dynamische advertenties te gebruiken om de juiste doelgroep te targeten.
Dankzij Channable kunnen we de productinformatie van onze klanten efficiënt en nauwkeurig beheren, waardoor we de zichtbaarheid en vindbaarheid van hun producten kunnen vergroten. Met de geavanceerde optimalisatietools van Channable kunnen we productfeeds optimaliseren voor betere prestaties en hogere conversiepercentages.

Traffic Today: jouw Channable specialist

Met Traffic Today verzeker je je van een betrouwbare Channable specialist aan je zijde die je helpt om het maximale uit Channable te halen. We luisteren naar jouw unieke behoeften en stellen gezamenlijke doelen die aansluiten op de mogelijkheden van Channable.