Lisa ter Weele

Social Advertising Marketeer

Hi, mijn naam is Lisa.

Ik ben in december 2022 begonnen bij Traffic Today als Digital Marketing trainee. In juni van hetzelfde jaar ben ik afgestudeerd van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool Saxion. Tijdens mijn opleiding heb ik bij veel werkvelden een kijkje in de keuken mogen nemen. Zo loopt mijn cv uit van projectmanagement en productie naar grafische vormgeving en content creatie. Toch was ik er na mijn studie nog niet helemaal over uit wat ik nu precies wilde gaan doen. Na een tijdje online zoeken naar vacatures kwam ik het Traffic Today Traineeship tegen. Vier maanden bij een digital marketing bureau alle kneepjes van het vak leren? Dat leek mij wel wat! En zo begon ik in december bij Traffic Today.

 

Tijdens het Traineeship maakte ik kennis met o.a. SEO, SEA, content marketing en social advertising. Onder begeleiding van mijn coach pakte ik steeds meer werkzaamheden op, om zo toe te werken naar een vaste functie binnen het team. Mega leerzaam en door het team is elke dag op kantoor weer anders (maar altijd leuk). Dat is ook meteen een goede omschrijving van Traffic Today: het is de perfecte mix van willen leren en groeien in combinatie met een hoop gezelligheid!

Buiten werktijd om ben ik graag met vrienden, ga ik een stukje hardlopen of sta ik in de keuken om een nieuw bakrecept uit te proberen. Shoppen, de bios en honden zijn daarnaast ook favorieten. Dat er (bijna) elke dag een hond op kantoor is, is voor mij dan ook een grote plus.