Gianna Tieg

Digital Marketeer

Hi, ik ben Gianna Tieg en ik ben sinds januari 2023 Digital Marketeer bij Traffic Today. Hiervoor heb ik bijna vijf jaar bij een digital agency in Zwolle gewerkt. In deze periode heb ik in de breedste zin van marketing opgepakt voor diverse klanten. Een campagne, data analyse of website oplevering. Niks was te gek. Toch kriebelde het om met meer collega’s te sparren en door te groeien als mens en online marketeer.

Toen ik in gesprek kwam met Traffic Today voelde het direct goed aan. Dat werd extra bevestigd toen ik een dag meeliep. De openheid, het enthousiasme en de flexibiliteit merk je maar al te snel als je hier op kantoor loopt. De eerste teammeetings en de borrels vallen dan ook erg in de smaak.

In mijn rol vind het ik erg leuk om vanuit data kansen te vinden. Analyseren, testen en groeien. Daar krijg het meeste energie tijdens projecten. Het maakt dan ook niet uit of het binnen SEO, SEA of een andere discipline is. Juist met de combinatie van verschillende kanalen kan je het verschil maken voor de klant en de klant van de klant. Ook geloof ik erin dat juist het directe contact met klanten en de samenwerking bijdraagt aan het resultaat.

Verder zijn mijn vriend en ik in 2021 naar het mooie Zwolle verhuisd. Inmiddels kan ik zeggen dat ik mijn klus-skills daardoor erg verbeterd zijn. Ook kan ik erg genieten van uit eten gaan (sushi), hou ik erg van muziek luisteren en ga ik graag op pad om nieuwe plekken en steden te ontdekken.