Kim Heijstek

Stagiaire Content Marketing

Tijdens mijn studie Communicatie in Zwolle heb ik al het één en ander mogen zien en ontdekken over online communicatie. Toen de uitdaging zich voordeed om aan de slag te gaan bij Traffic Today als Creative Content Stagiair, greep ik deze dan ook graag aan.

Al tijdens de eerste gesprekken merkte ik dat het erg klikte en ik me op mijn gemak voelde bij de sfeer die op kantoor hangt. Gezelligheid en behulpzaamheid zijn dingen die ik erg waardeer en belangrijk vind tijdens het werk en deze twee dingen vind ik elke dag opnieuw terug in de collega’s met wie ik samen mag werken.

In mijn vrije tijd houd ik enorm van lekker eten, een goeie film of gezelligheid opzoeken met vriendinnen. Ik houd erg van muziek en bezoek graag concerten en festivals. Ik haal er veel plezier uit om een trip naar het buitenland te organiseren omtrent concerten of andere evenementen en dit doe ik dan ook regelmatig.

Ik zal mij voornamelijk bezig houden met het maken van content en linkbuilding. Ik kijk ernaar uit om mezelf verder te ontwikkelen en meer te leren over digital marketing bij Traffic Today!