Anky Sluik

Digital Marketeer

Na het contact met Traffic Today op de Military in Boekelo, ben ik januari 2022 begonnen als Digital Marketeer. Het is voor mij de eerste online marketing uitdaging buiten Twente. Dit is natuurlijk een hele grote stap. Hiervoor heb ik drie jaar bij een ander online marketing bureau gewerkt, maar ook ben ik actief geweest in de IT-sector. In deze sector miste ik  het werken in teamverband en daarom heb ik gekozen om terug te gaan naar de online marketing.

Ondanks de corona, ben ik heel hartelijk ontvangen binnen het team. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik erg welkom was. Het leukste bij Traffic Today vind ik dan ook de betrokkenheid en de motivatie binnen het team. We werken samen voor klanten en partners, maar we zijn daarnaast ook erg betrokken bij elkaar. Ook is het een plek waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Je krijgt alle vrijheid om door te groeien en nieuwe onderdelen van de online marketing te ontdekken.

Naast dat er hard gewerkt wordt, is er ook veel ruimte voor gezelligheid. Deze mix heb ik nodig tijdens mijn werk. De collega’s maken de gezelligheid. Zo zijn er regelmatig feestjes of vrijmibo’s waar je de collega’s op een andere manier leert kennen. Ik weet zeker dat er nog genoeg leuke momenten gaan komen bij Traffic Today.

In mijn vrije tijd hou ik van drankjes doen op het terras en gezelligheid met mijn vriendinnen. Deze gezelligheid zet ik vaak om in shoppen. Ik ben daarom heel goed in kleding en schoenen kopen. Toch blijf ik af en toe een avondje thuis voor een Netflix serie. Een goede true crime serie sla ik daarom niet over.